Mennyi plusz súlyba kerülhetett nekem ez a kis húsvéti bűnözés? (tartósan)
Sziasztok :)
Január óta fogyózom. 62kg-ról indultam és húsvét előtti napig a súlyom lement 54.0 kilóra. Eljött a húsvét és jött a szokásos családlátogatás. Mindenhol ettem, mert hát nem hagytak békén és ki tud ellenállni a szeretett nagymama kérlelésének? Szóval az étrendem:
Március 26 (szombat):
1db Gordon Bleu csirkehúsból (picike)
1 evőkanál fehér rizs
2 tányér húsleves (egyik tésztával, egyik nélküle)
kb.10 db pici kocka zserbó
Március 27 (vasárnap):
Húsvéti sonka (házi):nem volt egy szelet, csak csipegettem
2db zserbó
Március 28 (hétfő):
Fél szelet füstölt-főtt házi sonka (csak a húsos rész)
kb.1 evőkanál házi torma
1db főtt tojás
1 szelet kenyér belseje
1 szelet házi túrós rétes
3 szelet meggyes-túrós házi rétes
2db tejkaramella
1db Kinder Schoko bons
Hónapok óta nem ettem ennyi szénhidrátdús ételt. Csak csipegettem és észre sem vettem, hogy mennyit ettem. Az imént ráálltam a mérlegre és 2kg plusz mutatott. Lehetséges ennyitől? Vagy ez csak salakanyag és víz? (Az utolsó karamellák azért kellettek, mert a cukrom valamiért leesett. Autoimmun beteg vagyok, megesik).
Köszönöm a válaszokat :)
Valószínűleg csak a víz játszott velem, mert ma reggel 53.7kg voltam. Ezek szerint az a 10 zserbó sem fogott ki rajtam :) Egyébként 10db nagyon pici kockáról beszélünk, 1db talán 40gramm sem volt.
Oké, hogy lehet nem enni sütit, van, aki sosem eszik, de a kérdezőnek meg nekem hadd szabadjon már :D
S 10 KIS KOCKA zserbót írt, márpedig én 10 rendes szeletet is megértenék, a zserbó nekem is nagy kedvencem, csak a hagyományosakat már nem tudnám megenni úgy, hogy jól is essen, túl cukros számomra. De ez én vagyok, s amikor még fogytam, simán bevágtam vagy sokat, ha szembejött (ritkán tette). Nem is bántam meg soha.
Mások a prioritásaink s annyi minden még, nincs ezzel baj.
Egyébként 170-171cm magas vagyok. Nem azért kezdtem el fogyózni, mert kövér voltam, hanem mert egyszerűen nem éreztem úgy magam. Világéletemben vékony voltam, de mióta abbahagytam a sportot egészségügyi problémák miatt, azóta felszedtem valamennyit.
Egyébként ŕn nem bírom ki édesség nélkül. Ha mást nem is, de egy tejkaramellát vagy rgy szem cukrot minden nap megeszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!