Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi plusz súlyba kerülhetet...

Mennyi plusz súlyba kerülhetett nekem ez a kis húsvéti bűnözés? (tartósan)

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Január óta fogyózom. 62kg-ról indultam és húsvét előtti napig a súlyom lement 54.0 kilóra. Eljött a húsvét és jött a szokásos családlátogatás. Mindenhol ettem, mert hát nem hagytak békén és ki tud ellenállni a szeretett nagymama kérlelésének? Szóval az étrendem:

Március 26 (szombat):

1db Gordon Bleu csirkehúsból (picike)

1 evőkanál fehér rizs

2 tányér húsleves (egyik tésztával, egyik nélküle)

kb.10 db pici kocka zserbó

Március 27 (vasárnap):

Húsvéti sonka (házi):nem volt egy szelet, csak csipegettem

2db zserbó

Március 28 (hétfő):

Fél szelet füstölt-főtt házi sonka (csak a húsos rész)

kb.1 evőkanál házi torma

1db főtt tojás

1 szelet kenyér belseje

1 szelet házi túrós rétes

3 szelet meggyes-túrós házi rétes

2db tejkaramella

1db Kinder Schoko bons

Hónapok óta nem ettem ennyi szénhidrátdús ételt. Csak csipegettem és észre sem vettem, hogy mennyit ettem. Az imént ráálltam a mérlegre és 2kg plusz mutatott. Lehetséges ennyitől? Vagy ez csak salakanyag és víz? (Az utolsó karamellák azért kellettek, mert a cukrom valamiért leesett. Autoimmun beteg vagyok, megesik).

2016. márc. 28. 17:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Hat a sutiket elkerulhetted volna.esetleg 1szelet meg belefer.de az is csak heti 1x
2016. márc. 29. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te csinálhatod úgy. Más nem feltétlenül ilyen. Igazából úgy is lehet (egészségesen, jóllakottan) fogyni, hogy piskótatortát eszem ebédre, igaz, saját készítésű jófélét. Nem annyira egészséges módon persze bármilyet. A napi süti nem akadályozza meg a kalóriadeficitet, persze sok embernél rossz ötlet ez. De ez húsvét volt, nem mindenhetes dolog. Van, akinek ilyenkor megéri zserbózni, fogyni attól még lazán tud hosszútávon.
2016. márc. 29. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Nalunk is Husvet volt,megsem ettem 1 szelet sutit sem.Igen lehet ugyis fogyni,h neha eszik valaki sutit,de 10 zserbo,az megis csak 10 zserbo. :)
2016. márc. 29. 20:51
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Valószínűleg csak a víz játszott velem, mert ma reggel 53.7kg voltam. Ezek szerint az a 10 zserbó sem fogott ki rajtam :) Egyébként 10db nagyon pici kockáról beszélünk, 1db talán 40gramm sem volt.

2016. márc. 29. 22:41
 15/18 anonim ***** válasza:
nem ettől a 10 zserbótól fog elhízni, főképp nem hosszú távon, ne legyünk már hülyék
2016. márc. 29. 22:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Oké, hogy lehet nem enni sütit, van, aki sosem eszik, de a kérdezőnek meg nekem hadd szabadjon már :D

S 10 KIS KOCKA zserbót írt, márpedig én 10 rendes szeletet is megértenék, a zserbó nekem is nagy kedvencem, csak a hagyományosakat már nem tudnám megenni úgy, hogy jól is essen, túl cukros számomra. De ez én vagyok, s amikor még fogytam, simán bevágtam vagy sokat, ha szembejött (ritkán tette). Nem is bántam meg soha.

Mások a prioritásaink s annyi minden még, nincs ezzel baj.

2016. márc. 29. 22:51
 17/18 anonim ***** válasza:
A sok itt ba.ztató válaszoló szerintem csak irigykedik, elvégre még ha egy alacsony lányról van szó, akkor is 54 kilósan nagyon dagadt nem lehet, had zabáljon már ha akar néha. Én is beverek közbe-közbe egy tepsi sütit, vagy 1 fél kilós ropit, és? Így is fogytam 37 kilót egy év alatt.
2016. márc. 30. 09:12
 18/18 A kérdező kommentje:

Egyébként 170-171cm magas vagyok. Nem azért kezdtem el fogyózni, mert kövér voltam, hanem mert egyszerűen nem éreztem úgy magam. Világéletemben vékony voltam, de mióta abbahagytam a sportot egészségügyi problémák miatt, azóta felszedtem valamennyit.

Egyébként ŕn nem bírom ki édesség nélkül. Ha mást nem is, de egy tejkaramellát vagy rgy szem cukrot minden nap megeszek.

2016. márc. 30. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!