Ha valaki egynapot bűnöz, és megeszik 5000kcalt, következő nap folytassa a megszokottal, vagy be egyen?
Folytatja*
amúgy 5000 kcal az baromi sok, ha alapból kevés kalóriát eszel, akkor a gyomrod hirtelen akkorára nem is tudna tágulni.
Szerintem a legjobb ha másnap koplalsz, csak víz.
Én heti 2x szoktam, és a nagy zabálás után szépen megpihen a szervezeted is, beindul az autofágia.
Vannak sportolòk akik ennyit esznek, mert òràkat edzenek. Szerinted akkor mi a megoldàs?!
Egyébként sem kellene "csalònap", ha normàlisan étkeznél és nem őrülten diétàznàl!
A csalònap, tiltòlista stb csak a gyengék magyaràzkodàsa...
Azt egyél amit akarsz, csak egészségesebb formàban megfőzve és mértékkel, ha kcal deficitbe vagy akkor tök m1.
Ehetnél mekis kajàt is, ha belefér a kcal keretedbe, az màs kérdés, hogy nem egészséges nyilvàn.
Én a következő napon böjtölök ilyenkor:
reggeli: zöld tea
ebéd: kis adag zöld saláta (saláta, uborka, 1 db paradicsom)
vacsora: 1 db alma
és sok-sok víz
Egyrészt a szervezetemnek is jó egy kis pihenés, tisztulás, másrészt ha ezt sikerül következetesen és szigorúan betartanod pár hónapig, akkor az agyad felfogja, h a nagy zabálásnak ára van, és tudat alatt sem fogod már kivánni. Persze ez csak saját vélemény :) de velem ez történt...
Mennyi kajával lehet enyit bevinni?
Pl.: 3* böséges főétel(krumli pörköltel) hány kalória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!