Ha ma megtörtem a diétámat, de holnap folytatom a megszokott rend szerint, az mennyiben fog kihatni rá?
Már jó ideje lelkiismeretesen számolom a kcal és makro bevitelem, de ma (okokat nem is sorolnék, mert nem akarok kibúvókat keresni meg megmagyarázni) egyáltalán nem számoltam hogy mennyit eszek, becsúszott egy kis péksüti is...:c mivel azért már szereztem egy kis rutint, úgy számolom hogy olyan 1800 kcalt ehettem a megszokott 1100 helyett. Fontos kiemelnem, hogy nem falási roham tört rám, a testem tökéletesen meglett volna ma is a megszokott kajákkal, nincs mit szépíteni, én csesztem el.
Mennyire fog ez a kilengés kihatni a diétámra? Valamivel kompenzálnom kéne a következő napokban, vagy folytassam ahogy eddig csináltam? Kalóriát nem szeretnék már megvonni emiatt, mert ugy gondolom csak rontana a helyzeten ha a hétvégen mondjuk emiatt lejebb vinném.
Semmiben.
Viszont 1100 kalória iszonyat kevés.
Semmi különös, ma nem fogytál vagy keveset, na bumm. Én sokkal durvábban szoktam kilengeni még ma is, bár az azért ritka. Nekem a tegnapi 2800 s a mai sok (már nem is számolom, de 2000 tuti megvolt) után még van okom lejjebb vinni a kalóriát a következő napokban (rosszul is lennék, ha nem tenném), neked nem igazán.
Ha nagyon akarsz valamit, mozogj többet, de 1 nap ide vagy oda... Annyira nem lehet sürgős a dolog, pár deka pedig úgysem látszik meg.
1100 kcal mellett valószínűleg direkt jó egy ilyen nap. 1100-on pedig úgysem tudsz mit csökkenteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!