Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért állt le a fogyás?

Miért állt le a fogyás?

Figyelt kérdés

Április elején kezdtem el kalóriát számolni, égetést és bevitelt napi szinten, úgy hogy étrendet is váltottam, ez így működött, 106 kg voltam kezdésnél, most 97kg - minden jól ment, de sajnos két hete leállt a fogyás.

97 és 98 között ingázok, pedig nem csináltam semmit másképp, jelenleg kb napi 2500kalóriát égetek el, a bevitelem kb 1500 kalória szokott lenni, nagyon ritkán 1800/1900 köré is szoktam menni, de mondom ez ritkább eset. Miért állt le a fogyás? vagy ez így teljesen rendben van? Csak mert tudtommal napi -500 kalória (2500-500=2000) az heti fél kiló fogyással van érvénybe.

2022. jún. 7. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Az égetésbe beleszámolod a sportot? Ha igen akkor az a baj.

Ennél kevesebbet semmiképp se egyél, ezzel is bőven fogynod kéne.

A fogyás meg elég sokmindene múlik, pl ha nő vagy és megjön akkor 2-3 kilóval is lehetsz nehezebb. De még rengeteg más dolog is van az egyenletben. Türelem és csináld tovább. Ha pontosan számolod a kalóriákat, hamar lejjebb fog menni

2022. jún. 7. 12:31
 2/3 A kérdező kommentje:

nem sportolok, a jelenlegi fogyást csak kalória számítással és étrend változással csináltam - 2naponta egy óra séta szokott lenni ami 2.5km, alapból kb 2100 kalóriát égetek, de mivel ülök szinte egész nap így kb +400 kalória égetés rá megy még, ezért mondtam hogy kb 2500at égetek naponta, és hogy 1500 a bevitel, az nem jelenti azt hogy nem eszek sokat, napi 4 étkezést csinálok minimum, csak annyi hogy amiket eszem kevés kalóriát érő ételek

31/F

2022. jún. 7. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, kicsit alacsony a beviteled, de nem akarom túlokoskodni a dolgot, mert nem ismerem a részleteket.

Alapvetően normális a stagnálás. Nem kell nagy feneket keríteni neki. Folytasd, aztán majd halad tovább, miután kipihente magát a szervezeted.

2022. jún. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!