Lehetek rosszul ha keves kaloriat eszek?
163 cm vagyok 55kg, szeretnek leadni 4kg-t de igazabol nem is a kilok szamitanak annyira inkabb csak szalkasodni szeretnek szoval a testzsirszazalekomat lejjebb vinni. Aszerint az app szerint, amit hasznalok (yazio) 1400 kaloriat kell ennem ahhoz egy nap, hogy fogyjak (ez sosincs 1400, mindig kevesebb, ma pl csak 1100at ettem). Heti 4-5x jarok edzoterembe azokon a napokon kb 500kaloriaval tobbet eszek (be lehet irni az applikacioba hogy mit mozgok es olyankor jelzi is hogy tobbet kell enni)
Mar 4 honapja rendszeresen jarok edzeni de a kaloriadeficitre 4 napja alltam ra es megis eszrevettem hogy almos, nyugos vagyok mindig, ami jobban aggaszt, hogy ha felallok es akarcsak ha a konyhaba kimegyek is egybol erzem hogy nem jarok stabilan es szedulok. Nem az a fajta szedules ami a vashianytol van, (mert olyan is szokott lenni h fekete foltok vannak elottem, ha hirtelen felallok) hanem az a fajta amikor szinte forog korulottem minden.
Ez lehet amiatt, mert keveset eszek, amiatt, mert keveset is alszok vagy mashol keressem a problemat?
Lehetek rosszul ha keves kaloriat eszek?
Nem, kifejezetten jól leszel, ha koplalsz.
Hogy lehet ennyi ésszel élni?
Persze, hogy lehetsz rosszul. Leszel is.
1300 alá sose menj, és inkább tartsd magad az 1400hoz
Okozhat tüneteket a túl kevés kalória, nalam szédülést, étkezési zavart, végtagzsibbadást is okozott. Nem votl jó :/
Nem lehet, még soha senkinek nem lett baja attól, hogy keveset evett!
Nézd meg Afrikát, a legjobb futók onnan vannak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!