Melyik kalkulátor mond igazat ha fogyni szeretnék? 1200-1411-ig van mindenféle szám.
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok, 167 cm, 59 kg. Fogyni szeretnék, a Yazio appot használom. Az alapvetően valami 1400 valamennyi kalóriát állított be nekem fogyáshoz, azt levittem 1300-ra. Ennyi jó? Vagy még kevesebb kéne? Amit nem értek, hogy az egyik kalkulátor pl azt hozta ki, hogy az alapanyagcserémhez 1354 kcal kell, ÉS ezért egyek 1200-at. Azt hittem az alapanyegcsere az, aminél kevesebbet nem szabad enni. Amúgy mérsékelten aktívnak mondanám az életmódomat, kocsim nincs, úgyhogy sokat sétálok, de vannak napok mikor csak fekszem a kanapén. A munkám kb felerészben ülő, felerészben álló, de ez is változó.2022. ápr. 8. 11:55
A kérdező szavazást indított:
1200 kcal az ideális
1300 kcal az ideális
1400 kcal az ideális
1500 kcal az ideális
20 szavazat
1/5 anonim válasza:
1200 kcal borzasztóan kevés, tessék mozogni, az fogja igazán beindítani a fogyást, persze a megfelelő étrend mellett. Ne éheztesd magad, semmi értelme, több zöldség, kevesebb ch, de egyél mindent, mértékkel, kis változtatás is elég, pl kerülöd a cukrokat, de egy teljes kiorlesu kenyér mehet, zabpehely mehet.
2/5 anonim válasza:
1200 rettenetesen kevés. Én nálad alacsonyabb vagyok, és már 1500-zal is fogytam, sőt, gyorsabban, mint az 1200-as koplalással (arról nem is beszélve, mennyivel jobban éreztem magam). Egy kalkulátor soha nem tudja a te valós igényeidet. Próbáld meg az 1400-at legalább két hétig és majd látod, hogy hogyan érzed magad, megindult-e a mérleg. Semmiképp nem az legyen a cél, hogy minél lejjebb vidd a kalóriát, mert azt hiszed, úgy gyorsabb. Egyáltalán nem vagy túlsúlyos, szóval neked néhány kg leadása is sok idő, ne akarj heti egy kilót fogyni, de még felet se nagyon.
3/5 anonim válasza:
170 cm nő vagyok,59-ről fogytam 54-re 1800-2000 kcal-lal,mozgással
4/5 anonim válasza:
Ezek a kalkulátorok szinte minden hazudnak, hisz csak programok, honnan tudhatnák, hogy személy szerint neked mennyi a szükségleted? Sport mellett 1700-1800 kaloriaval is bőőőven fogynál, de ezt ki kell tapasztalnod saját magadnak.
5/5 anonim válasza:
1400-1500 a minimum, ami úgy szinten tartani KELL.
Én 168 vagyok, 53-55 kiló, és ha nem figyelek, 1600-on is fogyok. :( Szívás, 1200-zal létezni nem bírnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!