Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Annyi kalkulator van, hogy...

Annyi kalkulator van, hogy elvesztem. Szàmoljàtok ki nekem légyszi hogy mennyi kaloriat ehetek?

Figyelt kérdés
162 cm es 62 kg vagyok, 35 éves nõ. Heti 4- szer sportolok, sajat sullyal. 55 kg szeretnék lenni, heti 1 kg fogyassal. Halas koszonet!
2021. okt. 12. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Heti fél kiló fogyást javasol max., pláne ilyen kis testsúlynál

1272 kcal, ha heti 1 kilót szeretnél, de olvasd el a kommenteket is erről a kalkulátor alatt!

2021. okt. 12. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
azért azt tudni kellene, hogy a heti 4 sportolás mennyi időtartam, mennyire intenzív, illetve ok, hogy saját súllyal, de mégis mit sportolsz?
2021. okt. 12. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Nem lehet pontosan kiszámolni, mert mindenkinek különböző az anyagcseréje, testösszetétele, hormonháztartása. Az sem mindegy, mennyit ettél korábban.

A heti 1 kiló fogyást felejtsd el ilyen kis súlyfeleslegről indulva. Hacsak nem akarsz koplalni, és jojó-effektusba kerülni.

1500 kcal körüli bevitelt célozz meg, aztán pár hétig figyeld, hogy alakul a súlyod, hogy alakulnak a centik, és ez alapján kicsit módosíthatsz rajta.

Ami az edzést illeti, több kardio, kevesebb erősítő edzés legyen. Kardiózni érdemes fél óránál hosszabb ideig alkalmanként, mert az után indul be a zsírégetés.

2021. okt. 12. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
A kalkulátorok és az általuk kiköpött eltérő eredmények mutatják, hogy nincsen fixen jó egy sem. Mindenkinek más a szervezete, nem ugyanannyi a felhasznált energia. Én mikor diétáztam, akkor 3 kalkulátor eredményét átlagoltam. Kijött így, hogy 2600 kcal-val kellene fogynom. Beálltam ennyire, ügyeltem a megfelelő makró arányokra. 1 hónapig tartottam, nem fogytam 1 grammot sem. Utána elkezdtem ezt csökkenteni. Főleg a szénhidrátokon keresztül. Csökkentettem rajta, vártam a hatását. Majd megint csökkentettem, megint vártam. A 3. csökkentés hozott eredményt. 1700 kcal-al tudtam fogyni heti 0,5 kg-ot. Ez azért jelentősen eltér a kalkulátorok szerinti 2600-tól. Szóval ennyit értek az én esetemben. Neked is csak ezt tudom javasolni. Válassz ki egy értéket, erre lőjj be diétát és figyeld meg hogy mi történik. Ha nem az, amit szeretnél, akkor változtass az étkezésen.
2021. okt. 12. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!