Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ennyit tudok majd...

Szerintetek ennyit tudok majd fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 21 éves nő vagyok, elég alacsony, sajnos pontosan nem tudom mennyi 150-155 maximum és 80kiló.

Hétfőtől szeretnék diétába kezdeni és mozogni napi 40-60 percet legalábbis ez a cél, de szerintem nem fog sikerülni egyből ilyen sok, 30perc viszont tudom, hogy megy! Augusztusra szeretnék 65 kg lenni, szerintetek ez reális álom?

2022. febr. 19. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Augusztusig van még bő 5 hónap. A havi 2-4 kiló a reális, tehát 10-20 kiló Augusztusig. A 15 (amit te szeretnél), az pont a kettő között van, tehát teljesen reális cél.

Figyelj a kalóriabevitelre, mozogj fokozatosan, egyre többet és nehezebbet (mindig annyit, amennyit még kényelmesen elviselsz) és akkor biztosan összejön. Sok sikert! :D

2022. febr. 19. 18:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, így sokkal motiváltabbnak érzem magam! 😍
2022. febr. 19. 18:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne is próbálj meg napi 40-60 percet mozogni rögtön. Tapasztalatból mondom, hogy az rögtön túl sok, nagy az esély, hogy úgy hamarabb feladod. A semmiből rögtön elkezdeni annyit mozogni, még ha az emberen nincs is túlsúly, még akkor is megterhelő lehet. Jobb inkább fokozatosan, az elején nem muszáj rögtön belevetni magad a mély vízbe. Meg pontosan mit szeretnél mozogni? A futást nem szokták ajánlani túlsúllyal az ízületek miatt. Én például szobabiciklizéssel és sétával kezdtem.

Amúgy meg az étrenden múlik a fogyás. Kezdj el kalóriát számolni, mivel csak akkor fogsz fogyni, ha kalóriadeficitben vagy. Ezt a legkönnyebb úgy elérni, ha kevesebbet eszel. Különböző kalkulátorokkal kitudod számolni a neten, hogy kb. mennyit kéne enned heti 0,5-1 kg fogyáshoz. A mozgás tök jó, és szerintem próbálj is meg mozogni, de magától a mozgástól nem valószínű hogy fogyni fogsz, max. akkor, ha mellette a kalóriákra is figyelsz. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy bizony az étrendre is figyelni kell, csak a mozgás nem elég.

Amúgy augusztusig a 15 kg teljesen jó, azt simán el lehet érni. Ahogy az előttem levő válaszoló is írta, havi 2-4 kiló a reális, de mivel van rajtad azért túlsúly, ezért szerintem az elején a havi 4 kg-ra lehet számítani, de ezt kitudja, nem vagyunk gépek, ezt nem lehet fixen megmondani, hogy mennyit fogsz fogyni. Mindenesetre augusztusig a 15 kg reális, valószínűleg letudsz adni annyit. Amúgy hajrá, én 40 kg-t fogytam, az elején lehetetlennek tűnt, de simán meg lehet csinálni!

2022. febr. 19. 18:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Uh neked is koszonom nagyon a valaszt, orulok hogy ilyen reszletesen irtal!! Itthon szeretnek mozogni kardio videokra, talaltam parat ami tetszik:) amugy nem tudom szamit e de ahhoz kepest hogy milyen sok a sulyom nincs tulzottan nagy hasam sem combom, persze azert latszik h kover vagyok csak senki nem mondana meg rolam h ilyen sok vagyok, ezt csak azert irom h ettol fuggetlen is gyorsabban fogyok az elejen?
2022. febr. 19. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sikerülhet. Én január 11-én indultam 96.7-ről tegnap 89.8 voltam. Pedig nem tartok olyan nagyon szigorú diétát. Hajrá. 19/L
2022. febr. 19. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos, hogy az étrendedre fókuszalj, a sport kiegeszítes legyen. Önmagaban a sporttól nem fogsz fogyni.
2022. febr. 19. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kezdd el és meglátod :)

Tényleg mindenki teste más, más a fogyási utem amit szivesen tart.

Elméletben igen, lehetséges

2022. febr. 19. 21:49
 8/12 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, reális a célod, de kemény munka lesz. Én szurkolok neked, tiszta szívből.
2022. febr. 20. 08:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár kiló mindig víz/salakanyag, ezek viszonylag rövid idő alatt lemennek így neked ténylegesen már csak olyan 13 kilót kell majd fogynod, ami röhögve meglesz augusztusig :)
2022. febr. 20. 08:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Srácok, amire a legkevesbe szamitottam, hogy itt gyakorin ilyen normalis emberek fognak valaszolni, borzaszto jol esik a biztatas, koszonom szepen nektek es legyen szep napotok!:))❤️ Ha nem felejtem el a kerdest lehet, hogy augusztusban valaszolni fogok mi lett a vege:)
2022. febr. 20. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!