Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy lehetne megmaradni a...

Hogy lehetne megmaradni a súlyomnál?

Figyelt kérdés

Tavaly ilyenkor varázslatos módon meglett mindne motivációm, tartottam magam és simán lefogytam, kalóriakeretben gondolkodtam napi 600 kalóriákat égettem pluszba a keret fölé, és emiatt néha élveztem is a plusz kajákat, ammiket szépen fel is írtam és maradtam a deficitben 6 hét alatt meg is volt a cél, de aztán ősszel vállaltam eg ymunkát két hónapra amikot minden nap teljesne más időpontban kezdtünk, nem volt idő közben enni...összevissza ettem, d enem volt gond mert rengeteget mozogtam, de aztán mikor vége lett a melónak, már nem tudtam visszatérni a rendszeremhez, mert a sok mozgás és rendszertelenség miat tmár átszoktam arra hogy eszek azt kész...

Mostmeg jönnek vissza a kilók szép lassan, és ezt nagoyn nem akarom, mégse tudom visszaszoktatni magam az előző rendszerre, éés fogalmam sincs miért. Eleve dolgozik bennem most az a gondolat, hogy tényleg cska úgy lehetséges megtartanom a súlyom hogy ha minden nap írom a kalóriákat és gyaloglok másfél órát legalább? Ez így nem éhető egyszerűen...Sokszor vagyok dühös is mert nem ehetem meg ami jólesne...vagy hogy bármit ennék egy étteremben az felemészti a keretem nagyrészét, egy pizza meg típustól függően le is nullázza a napi keretet...

2022. febr. 14. 03:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre minsem tudunk semmit mondani... ha tartod a súlytartos kalóriát, nem hízol, ha bezabálsz, hízni fogsz. Helyetted nem tudjuk megállni.
2022. febr. 14. 07:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Megtartani csak akkor tudod a súlyodat, ha nem eszel többet, mint amennyit felhasználsz.

Másrészt mozgás, sport nélkül nehéz megmaradni a kereten belül, de nem feltétlen a napi másfél óra gyaloglás a legmegfelelöbb, intenzívemm mozgással jóval kevesebb idö alatt is elhasználsz egy csomó kalóriát.

A kalóriaszámolás meg nem feltétlen kell, hogy minden nap grammra írj mindent (habár itt [link] nagyon egyszerüen tudod vezetni), egy idö múlva már érezni fogod, hoyg mi a túl sok, de azért hetente két-három alkalommal nem árt ellenörizni.

De nem vagyok biztos abban, hogy jól van a kereted megállapítva, ha EGY PIZZA lenullázza - szerintem borzasztó alacsonyra állítottad be!

Mindenesetre odafigyelés és mozgás nélkül vissza fogsz hízni mindent meg még többet is, egyszerüen össze kell szedni magad és lekezdeni újra tudatosan élni, más nem tud helyetted semmit sem tenni.

2022. febr. 14. 08:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem hogy össze kell szednem magam, csak inkább az a gondom, hogy egy életen át írkálni a kalóriákat nem túl életszerű, írtam több mint fél évig minden nap, és működött, de abbahagyom kicsit is annyi az egésznek.

Egy szalámis pizza szépen megrakva sajttal közepes tésztavastagsággal 1500 kalória körül jön ki, na most az enyém 1600 és rohadt nehéz beleférfi ennyibe, és ez már a teljes a napi ülőmunkával együtt...6 kiló fogyás volt az eredeti de mivel az a testsúlyom töb mint 10%-a ezért egész sok, és látványos is...

2022. febr. 14. 13:37
 4/4 NTBS ***** válasza:
Jól értem a kommentedet? 6 kiló a testsúlyod 10 %, Akkor, te maximum 60 kg vagy? Miért akarsz fogyni? Ha nem jól oszlik el rajtad, akkor csak tornáznod kell. Megfelelő izomcsoportok stimulálásával az alakod változik és jobban fogod érezni magad.
2022. febr. 15. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!