Ilyen van vagy én vakultam meg?
Figyelt kérdés
Az van hogy kb egy hete 1000-1200kaloria közt ettem mert nem tudtam többet fogmutet utan, és gondoltam dejo fogyni fogok egy kicsit, erre híztam.. 😨 Konkrétan zsírosabb lett a combom a derekam és a karom.. Ilyen van??2022. febr. 11. 17:56
1/12 anonim válasza:
Igen, egy hét alatt, 1200 kalóriától zsírosabb lett a combod, derekad és a karod, teljesen életszerű. Napi önképzavaros kérdés kipipálva.
2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, pontosan a kérdésemre válaszolt.. 😊
2022. febr. 11. 18:11
3/12 anonim válasza:
Arra válaszolt. Hülyeséget írtál, nincs ilyen.
5/12 A kérdező kommentje:
Tehát a válasz az hogy megvakultam.
2022. febr. 11. 20:17
6/12 anonim válasza:
A vak semmit sem lát, nem pedig kövérebbnek látja magát.
7/12 anonim válasza:
nincs ilyen, rengeteg oka lehet. hormonok, más tápanyagösszetétel miatti vagy só mitti vízvisszatartás, a túl kevés kalóriától tartalékolás, vagy csak a mozgásszegyn életmód
ha 2 hét múlva is megmarad az a plusz akkor kezdhetsz aggódni, addig ez mind csak átmeneti
8/12 anonim válasza:
Egy hét alatt ekkora hízás aligha lehet.
9/12 anonim válasza:
Kérdező. Tehát a válasz az, hogy beképzeled/ nem jól látod magad/ most nézted meg magad igazán/ stb.
10/12 anonim válasza:
Testképzavarod van. Ennyi, ami nem jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!