Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kb. mennyi lehet az "albán"...

Isti22 kérdése:

Kb. mennyi lehet az "albán" péktermékek kalóriatartalma?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez így megfoghatatlan kérdés, de ugye ők arról hírhedtek, hogy eléggé spórolnak az összetevőkkel. Vajon egy albán kenyérben kevesebb vagy több a kalória, mint a hagyományosban?
2022. febr. 10. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Kb ugyanannyi. Nagyobbak méretre is, a túltolt élesztő miatt. Nem csak a kalóriatartalom miatt nem érdemes ilyeneket enni, hanem mert gyorsan felszívódó CH. Ha ugyanezt a kalóriát zabpehelyből viszed be, akkor 4-5 órán át nem vagy éhes. Fehérlisztes pékáru után meg már egy óra múlva a falat kaparja az ember.
2022. febr. 10. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Igen rossz minőségüek én ettem egyszózer olyan volt mint a pufi és sótlan,meg rettenetes túlkelesztett egy "normális"kenyérnek a nyomába sem ér úgyhogy szerintem helyette ehetsz akár pufit is.
2022. febr. 10. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen egy tésztából vna az összes, ha kell ha nem, kelt tésta minden. Az a bajuk, hogy finomak, de valóban nem érik meg a kalóriát, mert egy csirkepörkölt galuskával kb ugyanannyi mint egy nagyobb cukros sütié...
2022. febr. 11. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!