Rövid idő alatt több mint 1 kg hizas?
Figyelt kérdés
Hétfőn mernek ujra.
Most hétfő mn voltam 40, de ma ala estem 39,7 lettem.
Szerintetek mennyi kcl kéne ha hétfőre mar a 40 "fölé szeretnek kerulni.
Es ha vannak tippjeitek en vevo lennk rajuk.
Musuly negx nso alazttovv mint mascek kilorar hizni...
2022. febr. 3. 22:32
11/13 anonim válasza:
Én anno simán híztam az elején napi 1 kilót amikor kellett. Szüleimmel behozattam ebédre hamburgert meg csokit meg mindenféle édességet amit imádtam és rosszulétig zabáltam magamat ami persze hamar eljött mert nagyon szűk volt a gyomrom. És így simán híztam volt hogy napi egy kilót. Persze csak a kaja súlya miatt. A másik megoldás hogy kisurransz a WC-be és megiszol egy liter vizet mérés elött. De erre simán rájönnek, ha napközben újra meg mérnek. Nálam is ez volt és hát le buktam... Amúgy melyik kórházban fekszel?
12/13 anonim válasza:
Én ajánlom neked a Jégviráglányok című könyvet. Sokat segíthet
13/13 anonim válasza:
Mi a francért kell lepontozni? A kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!