Rövid idő alatt több mint 1 kg hizas?
Hétfőn mernek ujra.
Most hétfő mn voltam 40, de ma ala estem 39,7 lettem.
Szerintetek mennyi kcl kéne ha hétfőre mar a 40 "fölé szeretnek kerulni.
Es ha vannak tippjeitek en vevo lennk rajuk.
Musuly negx nso alazttovv mint mascek kilorar hizni...
Sos ezen múlik a kijutasom
Fontos lenne ha balos tapayztalatokkakv renderkezok tudnanakb irni.
Kétségbe vagyok esve, segítsstek légyszi🧸💗
Ez nem játék, és nem arra megy, hogy becsapd azokat, akik gyógyítani próbálnak. Beteg vagy, még ha nem is fogadod el vagy is nem tudsz róla. De amíg ez így van, addig nem is szabad, hogy kiengedjenek, még ha 50 kiló vagy akkor sem, csak ha majd tényleg meggyógyultál.
Ha kórházban vagy, akkor ez már nagyon súlyos eset.
Nem lesz könnyű kilábalni belőle, de fogadd el, hogy beteg vagy és segítségre van szükséged.
Fogadd el a terápiát és ne ellenkezz (remélem jó kezekben vagy), itt az életedet igyekeznek megmenteni, még ha nekem most úgy is tűnik, hogy ellened vannak. Ne utáld ennyire magadat és a testedet, hogy ki akarod nyírni. A tested szenved és segítségért kiált, egy darabig még fenntart téged, de nem fogja sokáig bírni. Ezért szeresd te is őt, amiért kitart melletted még ha te sanyargatod is, és add meg neki a tápanyagokat, amikre szüksége van. Azért is sírsz és vagy erőtlen, mert iszonyatos stressznek teszed ki a szervezetedet. Miért? Miért gondolod, hogy így kell szenvedned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!