Hogyan tudnék rövid időn belül 10kg hízni?
Szia! Szerintem az, hogy 13 évesen 38 kiló vagy, nem vészes, főleg, ha nem nézel ki emiatt kórosan soványnak. Sajnos hízáshoz tippeket nem tudok adni, mert nekem eddig semmi nem vált be. Az viszont fontos, hogy emiatt ne kezdj el egészségtelenül táplálkozni!
Egyébként én évek óta próbálok hízni, hiába, képtelen vagyok rá, 17 évesen alig vagyok 35 kiló...
(Bocsi, ha 2x küldöm el, most írtam újra, mert az előbb elment a net.)
Szia! Milyen magas vagy? Mert az is fontos ahhoz, hogy meg lehessen állapítani, hogy egészséges-e a testsúlyod. Én is elég vékony vagyok, 165 cm-45 kg, de ez is csak azért ennyi mert nehéz a csontozatom. Sokszor nagyon rosszul éreztem magam ez miatt, néha úgy néztem magamra, mintha anorex lennék, de igazából rájöttem, hogy mivel hiába próbálok hízni, nem foglalkozok a súlyommal, ez genetika és később még örülni fogok annak, hogy ilyen testalkatom van. Tehát igyekezz olyat enni amit szeretsz, és ne nagyon foglalkozz a súlyoddal, mert később hálás leszel még érte... :D ;)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!