Ez igy jo lesz?

Figyelt kérdés

20 kg suly felesleg van rajtam.

-160cm 72 kg

- 30/n

Tudom 80%-20%

-Kaloria deficitet tartom (1400)

-tiszta etkezes, sok zoldseg viz.

- heti kb 2-3 min 40 perc gyors seta futopdon(aerob)

- par zsir égető youtube video es sulyzos felso es also testes edzes es has edzes kb heti 3x

Aerob elott l karnitin sulyzos edzes utan egy feherje

Ez kezdesnek jo?

2022. jan. 25. 15:53
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja es lassabban fog kevesebbet mutatni a merleg ha sulyzos edzes vegzek? Vagy azert ennyitol nem nagyon fog meg az izmom súlyt nyomni?
2022. jan. 25. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

teljesen jó lesz, szuper dolgokat szedtél össze, sok sikert

az elején elég gyorsan fog lefele menni (habár én 30 kg feleslegből indultam, de egy hónap alatt majdnem 10 kiló lement - csak az elején, utána sokkal lassabb)

egész nyugodtan végezz súlyzós edzést, az első néhány hónapban pár deka izom nem fog felmenni, sokkal sokkal nagyobb ütemben fogsz fogyni

2022. jan. 25. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Igen jó lesz
2022. jan. 25. 16:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked!! Koszii
2022. jan. 25. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is rendben van.Alapból sem vészes rajtad a felesleg.

A súlyzós edzésektől nem kell félni, nem fogsz hatalmas izmokat építeni egy kis súlyzózással,viszont formásabbak lehetnek az izmaid,és ezáltal az alkatod is.

Szerintem ha megy is rád egy kis izom azt nem kell számolgatnod,ne a mérleget vedd alapul.Hiába állsz rá mindig ugyanakkor a mérlegre,összetett dolog ez,sok mindentől függ...nem minden nap egyforma,ahogy egy hét sem egyforma.Sok vizet is veszíthet a szervezet.Egy nagyobb sz.rás is befolyásolhatja a súlyt,már bocs :)

A tükröt használd mércének,én azt ajánlom.A mérleg néha becsaphatja az embert.Vagy készíts minden héten magadról különféle helyzetben képet,és pár hét után azért lehet látni a változást.

De kezdetnek szerintem jó a hozzáállásod.Már csak ki kell tartanod,és türelmesnek kell lenned! Sok sikert!

2022. jan. 25. 17:42
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen tudom, de igy elsore akrtam nezni a merleget hogy egyaltalan tortenik e valami. A hasamat le mertem merő szalaggal. Igazabol csak az zavar es karom. Sulyzosedzessel, meg azt tudom hogy meg tanítom a szervezetemet arra is, hogy ne izmot bontson le hanem zsírt.

3 hete megy de meg tul nagy valtozas nem tortent. Utalom magam! De rajta vagyok az ügyön !!!

Koszonom!

2022. jan. 25. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Az a 20 kg, inkább csak 10. Ha 3 hete egy deka se ment le, akkor lehet kicsit növelni kell a sportot vagy kicsit csökkenteni a kalóriakeretet, az elején szokott a legkönnyebb lenni (persze az is lehet hogy csak türelemmel kell várni, mindenki teste más és más)

És ne utáld magad! Én 95 kilósan sem utáltam magam (alacsonyabb vagyok nálad). Inkább arra koncentráltam végig hogy milyen jó lesz utána meg talán picit szégyelltem hogy hagytam addig elfajukni (de a te esetedben ez nem aktuális). Nagyon klisés de tényleg azt mondom, hogy előre koncentrálj

2022. jan. 25. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Jókat írtál, igen!

De az edzést apránként kezdd, ha eddig nem sportoltál. Hozzá kell szokni. Figyelj rá hogy egyél elég fehérjét is, de ne csak azt. Nem kell kizárni se a cukrot, se a zsírt.

Az elején gyorsabban fogsz fogyni, mert nagyobb a súlyfelesleg, de ne ijedj meg, ha később akár egy hétig is tartod a súlyod, normális. Légy kitartó!

Sok sikert, egészséget!

Én 162 centihez voltam 65 kg, egy hónap alatt ment le olyan 7 kg. Aztán a többi szépen lassan. Most már egy ideje 53.5 vagyok, nem tervezek tovább fogyni.

19/L

2022. jan. 25. 18:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom 7 es! Igen mindig elképzelem

Hogy milyen jo lesz ha vegre jol is all valami rajtam! Idovel akartam növelni a sportot, ha mar kicsit tobb erőre kaptam!

8.

7 kg egy honap altt?? Azta! Lehet erre azt mondjak sok egy honapra es nem egesszeges, es hirtelen fogyas hirtelen hízás követ,de hogyan csinaltad? Sikerult tartani a sulyod akkor gondolom!? Gratula

Most kezdtem latni valtozast,

2022. jan. 27. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!