Mennyi kcal-t kéne bevigyek/nap mozgás nélkül hogy ne hízzak,és picit fogyjak is? 18/L,153 cm,45 kg.
Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 10:34
2/7 anonim válasza:
Én is 153 centi vagyok, elég izmos, de zsír is van még 8 kg körül. Nekem 1296 a bmr-om (minimális szukseglet) es 1540 a súlytartásom. 1350et eszem fogyáhsoz. Ezek alapján neked ha nem sportolsh vagy csak keveset akkor kb 1270 korul kellene
3/7 anonim válasza:
Hova akarsz 45 kilóból fogyni? 100x jobban néznél ki plusz 5 kg izommal, mint pálcikaként.
4/7 anonim válasza:
Ott a pont! Egyel meg 1600 kaloriát és mellé sportolj erőedzéseket heti 3-4szer. Na akkor leszel egészsegesebb és akkor fogsz jobban is kinézni
5/7 anonim válasza:
ilyen paraméterekkel nincsen szükséged fogyásra, inkább izmosodjál. A fentiek jó tippek.
6/7 anonim válasza:
egyél amennyi jól esik + még egy kicsit
nem fogynod kell hanem híznod/gyarapodnod meg edzeni ha nem tetszel magadnak annyira amennyire szeretnél és arra az izom építés és zsírégetés a legjobb
7/7 Senior Séf válasza:
Ha nem akarsz hamarosan nőgyógyászati kérdésekkel abajgatni minket, akkor inkább add meg a testednek, ami jár neki (a mozgást is!) és ne a kalóriákat számolgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!