Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha fogyókúra alatt végig...

Ha fogyókúra alatt végig szedek kollagént, hialuron savat és bőr regeneráló krémmel kenem a testem akkor kissebb az esély arra hogy lógó bőröm marad például a hasamon?

Figyelt kérdés
Nagyobb súlyfeleslegtől szeretnék megszabadulni kb 40 kg-ról van szó. Kalóriaszámlálós diétát fogok csinálni. 20 éves vagyok.

2021. nov. 30. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
A kollagén segít, de a krémek mind szemetesbe valóak, ha nem kollagénesek. Igyál nagyon sok vizet, ne dohányozz és lassan fogyj. A többi a genetikád dolga. Valamennyire biztos lógni fog, de kisebb szerencsével nem lesz para. Amiket én olvastam, ott mindenhol azt állítják, hogy 50kg és afelett nagy az esélye a csúnya lógó bőrnek.
2021. nov. 30. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

40 kg mínusz miatt amúgy sincs olyan nagy esélye a bőrfeleslegnek ha normális lassú ütemben fogysz, ( havi 1-2 kg.). Bár genetika kérdése is.

Én ennek több mint a dupláját fogytam, kollagént is szedtem és ahhoz képest amennyi felesleget ledobtam, egyáltalán nem maradt sok bőr rajtam.

2021. dec. 1. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha lassan fogysz akkor nem lesz probléma, még fiatal vagy. Az lehet, hogy alapvetően nem fog lógósnak látszani, de meg tudod majd “húzni” a bőrt, de ez azért elhanyagolható hátrány -40 kilónál. :D Szóval ne aggódj, nem fog lógni a bőröd.
2021. dec. 1. 08:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!