Én értékesebbnek tartom a valódi tejfölt, mint ezeket a növényi zsír hulladékából géppel kicsapatott masszákat.
A tejföl tejből van, van flórája, természetes savassága, kalcium és egyéb tartalma, így az emésztést jobban támogatja. Fogyókúra oldalon sokszor csak a zsír szóig jutnak el, de aki nem laktózérzékeny, annak nem indokolt lecserélni pótlék szemétre. Hetente 1 tejfölt ha megeszel, az életben nem lesz belőle hízás. Ízesítőként, alapanyagként szoktam használni főzéskor néhányszor, természetesen aki éhségrohamra megzabál egy kilós vödröt vagy salátára minden nap ezt eszi, az hízni fog tőle.. :D
3masnak teljesen igaza van. Még a kalóriatartalma is ugyanakkora (ha nem több) mint a rendesnek.
Nijcs bajom a vegánokkal, de senki ne higyje, hogy az az egészséges. Főleg ezek a feldolgozott dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!