Hány kalória ez így eddig?
Reggel: 9 szelet uborka, egy egész nagy paradicsom, egy TV paprika és egy kocka sajt egy db
Délután: egy szelet fehér kenyér és sajtkrémmel megkenve, illetve egy szelet karaj felvágottal. + egy fél piros és egy fél sárga (tv) paprika.
Vacsorára mit ehetnék? amik kevés kalóriát tartalmaznak
Ugye svéd asztal lesz
Tehát elég sokminden lesz.
A kaják főttek lesznek, tehát leves mindig van 2 féle (mindig más) aztán tészta félék meg hús/kolbász
Legszívesebben valami vegetáriánus kaját ennék. De pl. zöldségköret még sose volt. (Tudni kell szállodában vagyok egy hetet)
Szerintetek? És ez eddig mennyi kcal volt?
Végül egy csésza karfiol levest ettem, másodiknak pedig 1 rántott csirkemellet és egy egész kicsi csirkemell filét (bunda nélkül)
Meg sajnos rá beszéltek egy képviselő fánkra amitől bűntudatom is lett.,.
Szerintetek ez így a mai nap nagyon gáz? 1400-at átléptem?
650 re tippelek a leirásra
Szerintem nem lepted át az 1400at, a képviselőfánkkal együtt se (ami egyébként elég diétás kajay tojás, tej, cukor nagyrészt, kb 250 kcal)
És nagyon keveseket eszel, ráadásul nem is jól. Szerencsére jót, csak nem jól. Ebédig nem is ettél fehérjét, zsírokat is minimálisat. A bűntudatozást meg felejtsd el nagyon gyorsan mert borzasztó étkezésj zavarod lesz.
Reggelihez legközelebb mehet sovány húsféle pl sonka, no meg lassú ch, pl egy szelet tk kenyér vagy egy tk zsömle stb. Ez sokkal jobban jóllakag, beviszed belőle a rostot és lassan szívódik fel.
Vacsira is ehettél volna valami köretet. Pl rántot csirke helyett ami rengeteg kcal az általa felszívott olaj moatt (a naturhoz kepest) ehettél volna helyette harom szelet natur kisult csirket es egy adag párolt zoldseget, meg 4-5 ek rizst/durum tésztát stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!