Mennyi kalória van a papírba?
Figyelt kérdés
Csak számolom a kalóriákat és tudni akarom2021. okt. 10. 11:11
12/17 anonim válasza:
Én az A4-es félfamentes 120 grammosat szeretem. Annak olyan jó telt papír íze van.
Meg a 190 grammos műszaki rajzlapot, az is nagyon fincsi.
A sima 70 grammos fénymásoló papír szerintem íztelen.
A pausz meg nagyon rágós, de rendkívül erős az aromája.
13/17 anonim válasza:
#8 Ostabaság. A kérdező állatok nem azért tudják lebontani a cellulózt, mert baktériumok vannak a belükben, hanem azért, mert hosszú bélrendszerük van és kétszer rágják meg az ételt, ami mégjobban elnyújtja a táplálék bélrendszerben való tartózkodását. A cellulóz emésztésének ez a titka, a hosszú bélrendszer és a rostok nagyon alapos szétroncsolása.
14/17 anonim válasza:
#13 ez mind igaz, de szerinted a hosszú bélrendszerben mi bontja le a cellulózt? Az magában nem elég hogy kétszer rágják meg az ételt.
17/17 anonim válasza:
Hány kérődző állat van itt a gyakorin, és hány számol közülük kalóriát? Akkor nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!