Mennyi kalóriát kéne egyek egy nap? 18/L,153 cm,42 kg.
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 14:31
1/10 anonim válasza:
Kicsit mintha sovány lennél pár kiló rád férne
3/10 A kérdező kommentje:
Meg akarom tartani a súlyom
2021. okt. 5. 15:07
4/10 anonim válasza:
Mennyit eszel most? Határozottan többet kéne, mint amennyit most eszel. Én 152 cm magas vagyok. Ehhez a magassághoz olyan 47-52 kg passzol átlagban. Híznod kéne.
5/10 A kérdező kommentje:
1500 kcal körül eszek naponta
2021. okt. 5. 15:36
6/10 anonim válasza:
Ha nem mozogsz, akkor ez elég, de nagyon sovány vagy. Szerintem inkább 1700-1800kcal.
7/10 anonim válasza:
Magasságához képest nem nagyon sovány.
Szerintem figyeld ki. Ha most 1500 kalóriát eszel, akkor hízol, vagy fogysz, vagy tartod? Ha hízol, akkor visszábbveszel, bár ez alá szerintem ne nagyon menj, akkor már orvos. Ha fogysz, akkor fennebb emeled és ezt addig csinálod, amíg be nem áll a súlytartásra.
8/10 anonim válasza:
Ne halgas rájuk tökéletes az alakod.
9/10 anonim válasza:
7-es vagyok, megnéztem, valóban nem elég ez a súly, 43.3kg felett számít normális súlynak, úgyhogy hízz vagy két kilót minimum, de ez sem kritikus, ha nem akarsz lennebb menni.
10/10 Paczalos István válasza:
kaloriabazis.hu elég jó irányadónak, elég jól be tudod paraméterezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!