Ma rengeteg mindent ettem, és ez már a 2. napja fogyókúra alatt, vissza hízok?
Amiket ma ettem: kávé tejjel, egy pek snack nagy sajtosrúd, 2 nagy paradicsom
húsleves, sok tésztával (hús nélkül)
1 kopasz (vagy minek nevezik) barack
4 áfonyás keksz (1db 60 kcal)
6 puffasztott rizs, 5 szelet sertés szalámi
egy belvita soft epres
egy ferrero
vissza hízok? elrontottam mindent, nagyon elvagyok keseredve és bűntudatom van, tapasztalataim szerint ezzel még 2000kalóriát is túl léptem, és eddig 13OO-14OO kcal körül ettem.
Szerintetek?
Javaslom, vagy a fogyókúráról mondj le, vagy pedig a nassolásról.
Lelkiismeret-furdalás nélkül könnyebb lesz az életed.
Figyi, tudom, hogy nem hangzik jól, mert nem olyan gyors az eredmény, de mondjuk 1600-1800 kalória körülre ha beállítod a napi beviteled, akkor nem leszel kiéhezve. Én 1600-at próbálom tartani olyan 3 hónapja, 4 kiló ment le, ami nem gyors változás, de nem vagyok annyira kikészülve legalább, meg sportolok, megengedem magamnak, hogy néha többet egyek. A lényeg inkább az, hogy mit eszel. Sok fehérjét kell enni, meg sok zöldséget, mindenből teljes kiőrlésűt stb.
Ha nem parázol rá, hogy rögtön kb.1 hét alatt akarj eredményt, hanem hosszútávon kitartasz a kis változtatások mellett akkor is sikerül, csak nem őrülsz bele. (nálam pl. már mindenki észreveszi, hogy fogytam, munkatársak, rokonok, szóval így is tök büszke vagyok, csak türelmesnek kellett lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!