Lefogytam. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Mondjuk még 2-3kg-t fogyhatnék, de szerintem felesleges.
2020 márciusától 2021 június végéig voltam elhízva, eztán fogyókúra, a tegnapi napig tartott a fogyókúra. 178cm, 74kg-s 17éves fiú vagyok.
90kg voltam június idusán, elhatároztam, hogy fogyókúra..
Július végén már csak 82 kg voltam, aug. végén 77kg most meg 74.
Napi 1200-1600kcal fogytam, nagyon sok gyümölccsel, kirándulással, edzéssel fogytam.
Nos a kérdés a lényege: Ezt a súlyt megszeretném tartani. Ha pontosan nem lehet inkább -1kg legyen mint +1kg, mennyi kcal kell, hogy megtartsam? Én orvoslexikonon kiszámoltam, 2700kcalt írt, ami szerintem rengeteg.
Gyalog megyek suliba, és vissza. Ez 3km, 30perc. Oda vissza 6km, 1h.
Este edzem 1 órát. Van mikor futás, fekvőtámasz, honosítás stb.
2021. szept. 21. 22:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem elnézted. 2200kcal-al rendben leszel.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is kb amit az előző válaszoló írt. Ami biztos, hogy nézd meg kb hetente a súlyod egyszer, vagy havonta. Ha híztál, akkor többet eszel, mint amit egy nap égetsz. Persze ha úgy edzel, hogy izomra, akkor amiatt is fölmehetnek a számok. Írtad hogy sok gyümölccsel fogytál. Figyelj arra is, hogy elég fehérjét egyél. Segít az izomépítésben.
3/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a gyümölcsöt főleg almát eszem de előfordul, hogy narancsot. Azt vettem észre, hogy málnát nagyon nehéz találni pedig az lenne az igazi. Úgy hallottam nagyon sok vitamin van benne.
4/7 anonim válasza:
Viszont ami fontos még hogy fokozatosan állj vissza a 200 kcal körüli étkezésre ne egyből. Hetente kb 50-100 kcalt emelj első körben aztán majd meglátod.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. milyen honosítás? biztos elirtam.
2021. szept. 22. 11:54
7/7 anonim válasza:
Ok :), tényleg azt hittem ez valami gyakorlat, amit nem ismerek, nem tudtam rájönni, hogy minek lehet az elírása - sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!