Mit vigyek egész napra iskolába enni ha fél 8tól fél 4ig ott vagyok?
Nem leszek menzás,ebédet meg reggelit szeretnék vinni
6 33tól úton vagyok mert akkor indul a buszom és csak 5re érek haza
Elősször is, mi a célod? Fogyni akarsz, hízni, vagy csak egészségesebben enni? Vagy csak simán valamit szeretnél, amit könnyen el lehet készíteni?
Van hűtő az iskolában?
Egyszerűbb ételek:
Bármilyen szendvics
Saláta
Gyümölcsök
Rizs
Főtt vagy sült virsli
Tejbegríz
Zacskós levesek
Főtt krumpli
Rántotta, tükörtojás, főtt tojás
Kuszkusz (olyasmi mint a köles)
Főtt tészta
Fogyni és egészségesen étkezni
Sajnos nem használhatjuk a hűtőt se meg a mikrót se
Akkor marad a rizs, kuszkusz, főtt krumpli, saláta
Lehet még mellé lencsét, csicseriborsót, bulgurt főzni stb
Emellé pedig kitalálod, hogy mit viszel
Esetleg még melegszendvics, teljes kiőrlésű kenyérből, paradicsommal
Én teljes kiőrlésű tortillát szoktam vinni, zacsis salátát rakok bele, light majonézes tejfölös öntetet és amiket szoktam váltogatni:
grillcsirkemell
pulled pork
sült gomba
tonhal sós lében
grill zöldségek
rántotta(hűvösebb időben mert romlandó)
teljes kiőrlésű panírban készült rántott hús
én egy ilyentől bőven jól lakom és bírom a napot. Tízóraira gyümölcsöt(körte, őszibarack, alma, áfonya stb) szoktam enni pici fahéjjal és natúr joghurttal összekeverve, esetleg kőrözöttet abonettel
Saláták-zöldségek tojás csirkemell bulgur kuszkusz tészta
Én olyat is szoktam hogy veszek egy doboz cottage cheeset és azt eszem valamivel
Hummusz/sajtkrém+ zöldségek
Esetleg ha nincs bajod azzal ha nem meleg egy étel akkor tésztaételek dobozban, köret+ hús dobozban, rakott cuccok tehát minden ami egészségesebb és nem folyik ki. Süthetsz fehérjés sütit/ muffint pl túrósat.
Vigyél gyümölcsöt mindenképp esetleg ilyen zsírszegény+ cukormentes tejet italok- joghurt, kávé, kakaó. Olajos magvak kisebb mennyiségben, étcsoki szintén.
Reggelire pl tk péksüti/ tojásmuffin/ zabkása üvegben/ szendvics/ főtt tojás+ kenyér+ zöldség
Bocsi ha kicsit össze visszák az ötletek, remélem tudtam picit segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!