Szeptember 1 körül tele a média az iskolakezdéssel kapcsolatos témával. A kedvencem, mikor az iskolás bemondja a mikrofonba: "Nagyon örülök, hogy kezdődik az iskola!" Én meg rosszul vagyok ettől.Ti is alig várjátok, hogy egész nap iskolában legyetek?
Én is gyűlöltem iskolába járni. Világ életemben jó tanuló voltam, csak rohadt unalmasnak tartottam az órákat, utáltam a sok hülye némbert, meg a pedagógusok demagóg, "meraztmondtam" "mindenreegyestadok" szánalmas nevelési stratégiáit. Egy vicc volt az egész, mikor megszóltak, ha túl élénk a kabátod meg elégtelent kaptál arra, ha lapra jegyzeteltél meg azért cseszegettek, hogy nem írtad le azt is, amit már tudsz. Meg a sok idióta kis patkány vizslatása és a dedós drámáik körülötted...
Milyen rohadt érdekes, hogy több diplomám van lassan, mint a tanáraimnak és nem lettem egy senki, mint ahogy akkor jósolták, mikor be mertem menni rövid nyári ruhában... Szerencsére az egyetem egy jobb hely.
7-tedíkes,de 3 x szór búkttam. 😁
#5.
Ahha, értem. Én is 7.-es vagyok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!