Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A fehérjepor mehet a reggeli...

A fehérjepor mehet a reggeli zabkásába?

Figyelt kérdés

Nem kertelek, nem szeretem a zabkását annyira (de nem is utálom), rohadt unalmas is, minden reggel rozskenyeret enni meg hát na... Na mindegy, próbáltátok már a fehérjeport a reggelimzabkásába tenni?

Mennyivel fog a kalóriatartalma nőni?

Ugyanekkor: nektek meddig elég egy kis csomagos fehérjepor?

2021. aug. 25. 16:41
 1/8 anonim válasza:
89%
mehet. jó étvágyt
2021. aug. 25. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

A kis csomag az mennyi, a 30 g-os kiszerelés? Mert az egy alkalomig, nyilván. Vegyél nagy csomagot.

Aúgy mehet a zabkásába, finomabb is lesz tőle, a kalórianövelés a fehérje márkájától és tápértékétől függ, nem dobja meg annyira. Cserébe sokkal tovább jóllakat fehérjével.

2021. aug. 25. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha egy adag fehérjét teszel bele, ami 25-30 g, az kb 100 kalóriával dobja meg.
2021. aug. 25. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Miért pont fehérjepor? Tegyél bele kakaót, fahéjat, gyömbért, gyümölcsöt nyersen, vagy aszalva, esetleg liofilizálva, vagy akár pár szem olajos magvat, végtelenül variálható.
2021. aug. 25. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Én fél adag csokis fehérjeport szoktam elkeverni benne. De igazából bármivel tudod ízesíteni, könnyű a zabkásával kreatívnak lenni.
2021. aug. 25. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Fehérjeport lehet máshogy is fogyasztani, mint zabkásába? 😃 legjobb, persze, hogy mehet.
2021. aug. 25. 19:34
 7/8 anonim válasza:
95%

Erre is csak azt tudom mondani mint minden más ilyen hasonló kérdésnél hogy ez teljesen attól függ mi a célod ?

Ha szálkásítás akkor szerintem érdemes beáldozni azt a +100kcal-t magasabb fehérje bevitel mellet diétázol jóval kevesebb %-t vesztesz az izomtömegedből.

Ha szimplán csak fogyás bármi áron, test súly csökkentése akkor inkább érdemesebb szerintem feldobni fagyasztott pl.: némi fagyasztott erdei gyümölccsel, fahéjjal, kakaoval stb.

2021. aug. 25. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

Én általában 15g-mal dobom fel (az enyém 56 kcal így)

Jellemzőbb, hogy vacsira eszem ezt a kombinációt.

Kis kiszerelést nem veszek.

Vödörrel szoktam (5 kg)

Napi 1-1,5 adagot (25-35g) fogyasztok, de a férjem is beszáll néha..

Úgyh. Nem néztem meddig elég sosem.

2021. aug. 25. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!