A fehérjepor mehet a reggeli zabkásába?
Nem kertelek, nem szeretem a zabkását annyira (de nem is utálom), rohadt unalmas is, minden reggel rozskenyeret enni meg hát na... Na mindegy, próbáltátok már a fehérjeport a reggelimzabkásába tenni?
Mennyivel fog a kalóriatartalma nőni?
Ugyanekkor: nektek meddig elég egy kis csomagos fehérjepor?
A kis csomag az mennyi, a 30 g-os kiszerelés? Mert az egy alkalomig, nyilván. Vegyél nagy csomagot.
Aúgy mehet a zabkásába, finomabb is lesz tőle, a kalórianövelés a fehérje márkájától és tápértékétől függ, nem dobja meg annyira. Cserébe sokkal tovább jóllakat fehérjével.
Erre is csak azt tudom mondani mint minden más ilyen hasonló kérdésnél hogy ez teljesen attól függ mi a célod ?
Ha szálkásítás akkor szerintem érdemes beáldozni azt a +100kcal-t magasabb fehérje bevitel mellet diétázol jóval kevesebb %-t vesztesz az izomtömegedből.
Ha szimplán csak fogyás bármi áron, test súly csökkentése akkor inkább érdemesebb szerintem feldobni fagyasztott pl.: némi fagyasztott erdei gyümölccsel, fahéjjal, kakaoval stb.
Én általában 15g-mal dobom fel (az enyém 56 kcal így)
Jellemzőbb, hogy vacsira eszem ezt a kombinációt.
Kis kiszerelést nem veszek.
Vödörrel szoktam (5 kg)
Napi 1-1,5 adagot (25-35g) fogyasztok, de a férjem is beszáll néha..
Úgyh. Nem néztem meddig elég sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!