Mennyi kaloriat esztek egy nap fogyashoz?
Figyelt kérdés
Csak egy szamot kernek!2021. aug. 21. 19:59
21/33 anonim válasza:
Mert majdnem 3000 kaloriaval nem lehet fogyni...
22/33 anonim válasza:
Tényleg ? Van erre valami tanulmány ? Mert ha van, akkor itt vagyok az élő cáfolat rá... Arról ne is beszéljünk, ha majd több izom lesz rajtam, ennél több kell majd.
23/33 anonim válasza:
Engem is lepontoztak. Biztos valami lusta disznó, aki irigykedik ahelyett, hogy tenne magáért valamit.
24/33 anonim válasza:
Már nem azért de én 2500 kalóriával is hízok..nehogymár majdnem 3000 kaloriával te fogyjál.. akkor vagy nagyon magas vagy vagy nagyon dagatt
25/33 anonim válasza:
24-es, simán lehet annyival fogyni, ha valaki aktív életmódot él, vagy, ha sok izom van rajta.
26/33 anonim válasza:
De miért hasonlítasz magadhoz ? 😆 Messze kétlem, hogy ugyanazokkal az arányokkal és tulajdonságokkal rendelkezz mint én. 3000kcal a szintentartás nekem, tudom bőven az átlag felett van, de nem vagyunk egyformák. És nem vagyok dagadt, a semmi nem eszik ennyi üzemanyagot :)
28/33 anonim válasza:
1700-1800
(Mozgás esetén arányosan több)
29/33 anonim válasza:
#15 vagyok, 2500-at írtam. 188 centi vagyok, sportolok heti 3× egy órát. 3000 kalóriával lennék nullán. 500 deficitem van, ami tökéletes a fogyáshoz.
Aki nálam izmosabb (a legtöbb kalóriát az izmok égetik el. Én vékonyka vagyok izomzatból) vagy magasabb, annak simán lehet 3000 kalóriával is fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!