Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi a véleményetek az életformá...

Mi a véleményetek az életformámról?

Figyelt kérdés

1 év alatt napi 1400 kalóriát ettem kb, ezzel sikeresen leadtam több, mint 10-15 kilógrammot. Ekkor otthon edzettem, sétáltam, bicikliztem. Az utóbbi időben kondizni kezdtem, napi 1-2 órát töltök a teremben, súlyzós edzéseket végzek, emellett napi 1-3 órát szintén kardiózok. (bicikli, futás, séta, kardiógépek) Nos ez ,mind szép és jó, de 1700 kalóriát eszem kb, ami ugye 300-zal több, mint régen. Tudom, hogy többet mozgok, ezért vagyok valószínű éhesebb, de mégis félek, hogy hízni fogok, vagy nem vesztek súlyt tovább. (még 5-8 kg lenne az ideális)

A makróim rendben vannak, illetve napi 3 liter vizet iszom, illetve 6 után nem igazán eszem sok mindent.

Ugyan itt ha tudsz valami egészséges, gyors, finom receptet azt is szívesen várom.

Köszi a válaszokat!

2021. júl. 21. 17:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

10-es ha jól van makrókból összerakva az étrend akkor hidd el nincs éhség érzet.Én például rengeteg fehérjét fogyasztok hús,hal,fehérjepor és zöldségek formájában és nem éhezem.Én is kb annyit eszem pedig mint a Kérdező vagy talán kicsit többet mert nem számolom mivel már nem kell mert szemmértékre megtudom állapítani mennyit kell ennem de nyilván van olyan is hogy elengedem magam

#7,8

2021. júl. 22. 08:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen a minőségi kaja a kulcs, én is rengeteg csirkét, zöldséget, tojást ... eszem, de nem vonom meg magamtó a gyümölcsöt sem; Sőt néha étcsokit is eszem. Illetve mindig nézem, hogy hogyan lehet ,,csalni" a kalóriákkal.
2021. júl. 22. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól étkezel és nem is fogsz hízni.Én is szoktam lazítani és nem lett tőle egy dkg plusz sem rajtam.Sőt most még 2-3 kg-val kevesebb is vagyok mint voltam
2021. júl. 22. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
11 . Hidd el tudom milyen a jó êtrend, több mint 2 éve váltottam életmódot, rengeteg zöldséget eszem, húst, tojást, olajos magvakat, tejtermékeket, szimplán csak a kêrdező energiabevételéről írtam, miszerint becsülendő, hogy ennyivel nem esik össze. Mert személy szerint nekem, az a vegetálás kategória, mivel régebben sokféle kcal kerettel próbàlkoztam, ilyesmivel is. Most már inkább figyelek arra, hogy konkrétan mit eszem, ( minőség, és vagy tápanyagtípus szempontjából) és az jobban megy nekem. Mintsem a kcal számokra figyeljek, hogy az kevés legyen. Ennyi.
2021. júl. 22. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze,mindenkinek más jön be.De te is jól csinálod ha így odafigyelsz.👍👍

Sokan leszrják és utána sírnak hogy miért megy fel mindig évente pár kilócska.Teljesen jó az étrended mert minden fontos tápanyagot beviszel.

2021. júl. 22. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!