Mi a véleményetek az életformámról?
1 év alatt napi 1400 kalóriát ettem kb, ezzel sikeresen leadtam több, mint 10-15 kilógrammot. Ekkor otthon edzettem, sétáltam, bicikliztem. Az utóbbi időben kondizni kezdtem, napi 1-2 órát töltök a teremben, súlyzós edzéseket végzek, emellett napi 1-3 órát szintén kardiózok. (bicikli, futás, séta, kardiógépek) Nos ez ,mind szép és jó, de 1700 kalóriát eszem kb, ami ugye 300-zal több, mint régen. Tudom, hogy többet mozgok, ezért vagyok valószínű éhesebb, de mégis félek, hogy hízni fogok, vagy nem vesztek súlyt tovább. (még 5-8 kg lenne az ideális)
A makróim rendben vannak, illetve napi 3 liter vizet iszom, illetve 6 után nem igazán eszem sok mindent.
Ugyan itt ha tudsz valami egészséges, gyors, finom receptet azt is szívesen várom.
Köszi a válaszokat!
10-es ha jól van makrókból összerakva az étrend akkor hidd el nincs éhség érzet.Én például rengeteg fehérjét fogyasztok hús,hal,fehérjepor és zöldségek formájában és nem éhezem.Én is kb annyit eszem pedig mint a Kérdező vagy talán kicsit többet mert nem számolom mivel már nem kell mert szemmértékre megtudom állapítani mennyit kell ennem de nyilván van olyan is hogy elengedem magam
#7,8
Persze,mindenkinek más jön be.De te is jól csinálod ha így odafigyelsz.👍👍
Sokan leszrják és utána sírnak hogy miért megy fel mindig évente pár kilócska.Teljesen jó az étrended mert minden fontos tápanyagot beviszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!