Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A mekiben mi lehet a legalacso...

A mekiben mi lehet a legalacsonyabb kalória tartalmú étel?

Figyelt kérdés

Még mielőtt kérdeznétek nem én fogsozom a barátnőm és érdekelne hogy ha megyünk mekibe éhetne-e valamit hogy ne csak én egyek

Normalis válaszokat várok

2021. júl. 16. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
A saláta. De egy fogyókúrába beleférhet egy sajtburger menü light üdítővel, néha.
2021. júl. 16. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Ami alacsony kalóriatartalmú a mekiben (pl. saláta), azért nem érdemes a mekibe elmenni, mert kapsz máshol olcsóbban.
2021. júl. 16. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
18%
Filet-o-fish szendvicset is ehet, 333 kcal. Hozzá egy saláta vagy kis krumpli még mindig nem vészes.
2021. júl. 16. 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mekiben kertész salátát szoktam kérni, nagyon finom. Persze nyilván öntet nélkül, mert az ilyen mekis/ bolti öntetek tele vannak hozzáadott cukorral. Ha otthon vagyok, magam csinálok salátára öntetet.
2021. júl. 16. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!