Hogyan maradhatnék kalóriadeficitben?
A felvágottakon, gyümölcsökön, zöldségeken és tejtermékeken kívül nagyjából minden ételt (pl kenyér, lekvár) házilag készítünk el, nem boltból vesszük. Emiatt nem tudom mennyi kalóriát tartalmaznak, nem beszélve arról, mikor mamám főz vagy süt valamit, mert olyankor végképp nem tudom a kalóriatartalmát az ételnek. Próbáltam már ilyen appot, ahol ki lehet választani az ételt és kiírja hogy kb. mennyi kalória van benne, de egyrészt nagyon kicsi a választék úgyhogy nem tudok minden ételt megnézni, másrészt az sem biztos, hogy az általunk készített ételek is olyasmi összetevőkből állnak mint az applikációban lévők. Sajnos azért azt nem tudom megtenni, hogy minden egyes ételt összetevőkre bontok és kiszámolom a kalóriát, borzalmasan sok időbe telne.
Mit tanácsoltok ilyen esetben?
Amit otthon készítetek el, azt lehet csak igazán számolni - minden hozzávalót lemérsz, és kiszámolod.
Az elején sok idö, de ha elmented az egyes ételeket, akkor idövel egyre több meglesz, nem kell mindig újra számolni.
Ha tényleg fogyni akarsz, akkor erre idöt meg munkát kell szánni, anélkül nem megy, csodák nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!