Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kalóriadeficitben izmosodni?

Kalóriadeficitben izmosodni?

Figyelt kérdés

Szeretnék életmódot váltani, leginkább zsírból fogyni + izmosodni.

Ez kalóriadeficitben lehetséges?

Egyébként napi szinten edzek, és heti kétszer-háromszor edzek.

2021. máj. 16. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Valamilyen szinten igen. Nyilván nem ideális, de kezdőként könnyebb izmosodni és fejlődni. Én hónapok óta tartok kalóriadeficitet, és közben érezhetően izmosabb is lettem ennek ellenére. A fehérjére figyelj, hogy ne legyen kevés, bár az átlagember étkezése is tartalmaz eleget.
2021. máj. 16. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Testépítőként nem fog menni, de az elején lehet fejlődni így is.
2021. máj. 17. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon nehéz így izmosodni. Legyen a célod a mostani izomzatod megtartása, miközben elérsz egy olyan súlyt, amiről könnyebb építkezni. Ez sokkal könnyebb és bejártabb út. Nekem stagnálás lett a vége, annak ellenére, hogy valamivel izmosabbnak látszodtam (mert a zsír hiányától lett némi definíció), de erőre nem sok minden változott. Nehéz kalória deficitben tartani az ilyen progresszív súlynövelést, ami az izomfejlődéshez kell... főleg úgy, hogy ne legyél utána farkas éhes. A kalória dúsabb kajákat megtarthatod az edzés utánra, de akkor meg az edzés fog beindulni nehezen gyorsan felhasználható energia nélkül. Ördögi kör :D Ezért mondom, hogy most add le a súlyt, emelj a kalórián utána és élvezd a "zabálást" és izmosodást később :D
2021. máj. 17. 01:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Ne komoly izomépítésre gondoljatok, csak nem szeretnék palacsinta lenni. :D

2021. máj. 17. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán működik. Viszont ha a fehérje beviteledet megfelelő szinten tartod, akkor kisebb lesz az izomveszteség mértéke.

Vagy próbálod ki a testkompozíció változtatás módszerét.

"Egyébként napi szinten edzek, és heti kétszer-háromszor edzek." ????

#1: "közben érezhetően izmosabb is lettem ennek ellenére" azért, mert lepucoltad a zsír egy részét, igy az izmok láthatóbbá váltak...

2021. máj. 18. 12:44
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös

Az a mondtad ott "napi szinten edzek, heti kétszer-háromszor kardiózóm is" akart lenni csak félresikerült :D.

2021. máj. 18. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja jó :D
2021. máj. 18. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!