Napi 600 kalóriát eszek, de nem fogyok, mitől van ez?
Figyelt kérdés
17/l 45kg 172cm.2021. jún. 20. 09:48
21/28 anonim válasza:
És egészségtelen "csontváz" szeretnél lenni, vagy tényleg formás? Ha utóbbi, akkor izmot kellene építened, nem 600 kalóriával, hanem inkább 2600-zal, mert elég rendesen alultáplált vagy. Azon is csodálkoznék, ha még menstruálnál... Meg egy pszichológust tudok javasolni, mert nincs olyan isten, hogy 45 kilósan te """husis""" legyél. Arra sem az éheztetés a megoldás normális embereknél...
23/28 A kérdező kommentje:
De, van. Még nem láttál engem...
2021. jún. 20. 15:22
24/28 anonim válasza:
Jó, akkor tegyél fel egy képet arc kitakarással, mondjuk szavazással egybekötve.
25/28 anonim válasza:
Azért mert attól, hogy te hülye vagy, a tested még nem az. Éhezik, ezért lelassítja az anyagcserédet, a tested működése lelassul, a felesleges dolgok mint pl termékenység/ ciklus, egy bizonyos súly alatt már nem is működnek, mert a szervezet próbálja túlélni ezt és spórol az energiával.
Agybeteg vagy, menj pszichológushoz.
26/28 anonim válasza:
Már így is vagy 20 kilóval a normális súly alatt vagy, te értelmi fogyatékos.
27/28 anonim válasza:
28/28 anonim válasza:
Anorexiás vagy, és jó lenne, ha a szüleid mielőbb kórházba vinnének.
Kedves, én 35 kg-san sem láttam magam "dagadtnak", és hogyha nem esek össze kb. 3 méterenként, eszem ágában nem lett volna elkezdeni a gyógyulást, hiszen "nem voltam beteg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!