Napi 600 kalóriát eszek, de nem fogyok, mitől van ez?
Nekem bőven van miből fogynom, nem a piszkafa kategória vagyok mint te. 1500 kalóriát eszem. De volt hogy valami miatt nem jött össze és csak 1200-1300 volt meg, illetve sokat sportoltam is és észrevettem hogy nem úgy mentek le a kilók mint amikor megettem az 1500-t. Vagy sport napkor fölé is mentem.
A 600 kalóriás rémálomról nem is mondok véleményt, te szervezeted te teszed tönkre. Ne csodálkozz ha nem jön meg, akkor ne gyere ide panaszkodni.
Akkor ehetnél néha rendesen.Egyenes út az anorexiához amit művelsz.Remélem nem régóta csinálod ezt pfff
Nincs már honnan fogyni ezt értsd meg
Én 170 centi vagyok, 30 éves és 57 kg. Husis vagyok, sok rajtam a zsír.
Voltam 170 centi, 45 kiló is, akkor néztem ki jól.
Szerintem neked nem fogynod kell, hanem a testeden lévő kicsi zsírt és nagyon kevés izmot kellene átformálnod több izom és szinte semmi zsírrá. Ne a kalóráikon rugózz, hanem egyél húst és mozogj rohadt sokat, akkor elégedett leszel magaddal és nem fogod zsírosnak látni magad. Én akkor néztem ki a legjobban, mikor heti 6 nap 12 óráztam egy cipőboltban nyáron, ahol nem volt légkondi. Hatalmas forgalom volt, majd megszakadtam az árufeltöltésben és rendszerezésben, a testem színizom volt 45 kilóhoz, kemény könnyű fizikai munka:)
Nagyon jót tett a testemnek, de keserves volt. Néha gondolkozok, hogy visszamennék még, csak hogy formába rázódjak, mert ez az 57 kiló most 10 évvel később nagyrészt zsír. Sosem guggoltam annyit, mint akkor, élveztem is és pénzt is kaptam érte..
Azért nézel ki husisan, mert a tested nem feszes! Csak az izom feszes! Mozogj többet, ne koplalj és feszes lesz a tested, eszedbe nem fog jutni, hogy husi vagy, a combod nem fog összeérni, hanem szép egyenes lesz, a fenekeden nem fogsz tudni felcsípni puha zsírt, a hasadon pedig látszani fog a kocka.
Ne súlyt veszíts, hanem zsírt! Ezt pedig csak mozgással tudod megtenni! Miért nem mozogsz napi pár órát a nagy koplalás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!