Egy átlagos balatonparti étteremben egy átlagos második fogásban kb mennyi kcal lehet?
400 kalóriát főfogást ritkán találsz. Egy cézár saláta az öntettel meg a csirkével alsó hangon 700-750.
Egy jó szaftos pörkölt nokedlivel meg kenyérrel 2500.
Többre mész az adott kaja kalóriákat beirod kalóriabazisba aztán kb be tudod löni mert átlag étterem átlag főfogásának átlag kalóriájával nem érdemes számolni.
Ez alapján akkor us 1500 kcl ha görög salit eszel meg akkor is ha egy fél bordát...
3as túloz.
Nagyon változó de 1000-re tippelnék. Egy nagy addag pörkölt galuskával lehet 1200 de akkor pupos tányér rendesen.
Ha étterem, és nem strandbüfé, akkor igazándiból semmi különbség az átlag magyarhoz képest. A büfék amik hihetetlen ocsmány kajákat nyomatnak. Az éttermek rendben vannak, normál főételt készítenek
Kalóriában fogalmam sincs ez mennyi, de te talán tudod
Nincs olyan, hogy átlagos második fogás. Teljesen más a kalóriaértéke mondjuk egy roston sült csirkemellnek valamilyen zöldkörettel, vagy egy grillezett karajnak, vagy tarjának.
Ugyanígy nem ugyanaz egy csirkepörkölt tésztával, mint egy csülök pékné módra.
Számold ki úgy, mintha te főznéd az adott ételt, rendesen, szóval nem diétás verzióban, az lesz, ami a legközelebb áll hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!