Fogyókura alatt natúr joghurt / gyümölcs ?
Sokan mondják hogy fogyókura alatt kerüljük a gyümölcsöt a gyümölcscukor miatt és a tejterméket a tejcukor miatt.
Ez mennyire igaz ? Natúr joghurtot lehet enni ? És a gyumolcs/tejcukor mennyire hátráltatja a fogyást ?
Ha nem okoz gondot akkor kb hany gramm a megengedett ?
Egyébként 0g cukrot viszek be , csak amibe természetes cukor van annyit.
"Egyébként 0g cukrot viszek be , csak amibe természetes cukor van annyit."
Miért, a gyümölcsökben milyen cukor van? :)
Nyugodtan lehet enni mindkettőt. Még a cukrosabb gyümölcsöktől sem kell félni. Én napi 4 banánnal is nagyon jól szálkásodtam. :)
A testnek szüksége van cukrokra, és a tejtermékekben található kalciumra, fehérjékre.
Oké, nem mindegy hogy 0%os görög joghurtot vagy házi tejszínt fogyasztassz-e, illetve hogy epret eszel-e vagy banánt és avogádót nyakló nélkül.
Ezek a diéták egytől egyig fasságok. Falásrohamokhoz vezetnek.
Ha fogyni akarsz akkor is rendesen kell enni mindent, csak egyszerűen kevesebbet.
Szerintem ez hülyeség. Senkiről nem tudok aki gyümölcsök miatt hízott volna el. Persze nyilván nem ajánlott naponta kilószámra enni, mert, bár ez nem olyan mint a finomított cukor, attól még cukor.
Tejtermék kerülése max akkor ajánlott ha allergia áll fenn.
Én kizárólag egészségügyi okok miatt nem eszem gyümölcsöt, de nem a fogyásom óta, hanem kb 20 éve. Tejtermékeket szívesen fogyasztok, sajtokkal nincs gondom, viszont yoghurtból, túróból, tejfölből, tejből már laktózmentes kell, egyéb esetben rosszul leszek. Ez ugye megint csak egészségügyi probléma.
Ha nincs velük eü probléma, felesleges elhagyni őket. A változatosság miatt még jót is tesznek az étrendnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!