Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Gáz, ha estére 700-800 kalóriá...

Gáz, ha estére 700-800 kalóriát eszek?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta csak este szeretek enni, mindegy mennyit, és mit eszek nappal. 78kg vagyok, 165 cm, 28 éves. Lefogyhatok ígyis? Tornázok, 1800 kalória felé nem megyek.

#fogyás #Este enni
2021. máj. 24. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Igen. A lényeg a kalória mennyisége. Nagyon minimális hatása lehet ugyan, de az elhanyagolható. Így is fogyni fogsz, ugyanannyit, mintha reggel ennéd.
2021. máj. 24. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Mármind az igen az a „Lefogyhatok így is?” kérdésre értendő.

A főkérdésre: Egyáltalán nem gáz. Ha így szereted, akkor nyugodtan egyél így.

1-es vagyok.

2021. máj. 24. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy én is így szoktam. Mármint, én este fele éhezek meg. De ettől még fogyok, mert meg van a kalóriadeficit. Próbáltam már máshogy is, de én este fele éhezek meg, és nálam a vacsora a főétkezés. Szoktam ebédelni is, meg vacsora és ebéd közben is szoktam többször enni, de lényegesen kevesebbet, mint vacsorára. Meg az is közrejátszhat, hogy leginkább estefele van időm rendesen megcsinálni a kajám, amikor nem sietek, meg amikor van időm kaját csinálni. Szóval na, én is így csinálom, este szeretek többet enni, napközben elvagyok pár száz kalórián. Szerintem nem baj, én így is fogyok, hiszen meg van a kalóriadeficit.
2021. máj. 24. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
12%
Honnan tudjam te eszed nem én .
2021. máj. 25. 03:06
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
A m s s
2021. máj. 25. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Bocsi az előző is én voltam csak a telefon önálló lett. Szerintem ez a kaloria mennyiség elég estére, a reggeli kell hogy kiadós legyen, az ebéd meg valamivel kevesebb. Nem jó éjszakára bezabálni
2021. máj. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!