Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalória lenne a legideáli...

Hány kalória lenne a legideálisabb nekem?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, 165 centi és sajnos 98 kiló.

Napi 300-600 kalóriát égetek el az okosórám szerint (nem tudom ez mennyire reális), hol sétával, hol tornával.

Régen 1200 kalóriát ettem és úgy fogytam, de lehet ez kevés, fontos lenne az egészségem is. Ennyi mozgás mellett mennyit egyek kb?

2021. máj. 14. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
22%

Fogyni akkor fogsz, ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit megeszel. Növelned kéne a mozgásodat és az étkezésedet kéne átformálni. Mivel nem tudom, hogy miket és mennyit eszel, mikor, ezért csak annyit tudok írni,hogy este 6 után ne egyél semmit, kerüld a nasikat, a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, cukros löttyöket, gyorséttermi kajákat.

Egy embernek minimum 1200 kcal szükséges egészséges ételekből, de ha 1500-2000 kcal-t eszel is meg, az se gond.

2021. máj. 14. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
55%

Ez nem egy konkrét szám.

Amennyitt a szervezeted igényel, lehetőleg nagyobb arányban egészséges, teljes értékű élelmiszerekből. Minimum közepes aktivitás mellett.

2021. máj. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!