Hogyan egyek többet?
Mivel napi 3x eszem (jobban érzem magam így), sokszor nem tudom megenni a napi kalóriamennyiségem. 1500-1600kcal t is megehetnék és kellene is, viszont 1200-1300 fölé szinte sose sikerül mennem, mióta egészséges ételeket eszek és nem rendelek, nem eszek bolti kaját stb.
Viszont olvastam itt, hogy muszáj lenne többet enni, mert nem fogok így tudni fogyni. Jelenleg is napok óta stagnálok ill hízok 1-1 dkg-ot mostanság.
Hogyan egyek többet, ha egyszer tele vagyok? (Tudom, hpgy a zsírban több a kalória, de azt alacsonyan kell tartsam, mivel magas ch diétát követek)
En napi 2x ettem korabban.
Kellemetlen volt 17 evesen 58 kiloval 175 centisen letezni,igy eldontottem valtoztatni akarok.
2000 caloriarol indultam es onnan haladtam 3000ig.
Borzalmasan nehez volt az elso 2-3 het. Oklendeztem eves kozben. 100g rizst es 150g csirkemellt 50percig ettem rengeteg martassal. 3db tojast ugyanigy szenvedve ettem meg,akarmivel is diszitettem..
1 honap utan ugyanez a mennyiseg 15-20perc alatt lecsuszott.
Jelenleg 75 kilo vagyok,de voltam 84 is.:)
Elobb-utobb tagulni fog a gyomrod es siman tartani fogod azt a mennyiseget.
Turmixokat ajanlom meg. Nagyon jo tomegnovelo turmixok vannak 500caloriatol a vegtelensegig. Inni meg nem nehez.
#2: 170cm vagyok 82kg. Legalább 65re szeretnék lefogyni
Amiket most eszek, főleg rizs, quinoa, kölestészta, köleslisztes/zablisztes otthon sütött dolgok , zöldségek, kevés gyümölcs. Húsból csak csirkemellet vagy sovány halfilét eszek ill fehérje. Zsírként csak annyit, amiben megsütöm a dolgokat, ill néha 1-1 szelet sajt, fürj tojás, kókusz, meg ha valamilyen bolti cuccban van zsír akkor azt is beleszámolom. Ezekből nekem barmoni nehéz sokat enni. Rizsből 50g is sokszor sok már. Plusz este már 30-40g nál több ch t már nem akarok enni. Nap közben pedig nem tesz jót, ha egy étkezéskor 70g ch nál többet eszek meg. Az már elég sok egyszerre. Szócal az egyszerre bevitt ch t isfigyelnemkell, azt is hogy este neegyek sokat, és emiatt a nap végén csak 1200-1300kcal jön össze. Ebéd és uzsi 500körül szokott lenni, a maradék a vacsi mert nem akarok már este 9-10 kor 5-600kcalt enni
#3: ez szörnyen hangzik:o én nem szeretném így magamba erőltetni a kaját. 100g rizs? Ha 50et meg bírok enni, már büszke vagyok magamra:D korábban persze mikor betoltam egy tál éttermi kaját, azzal könnyű volt 7-800kcalt is megenni. Meg egy pizzával több mint 1000kcalt. De most normál kajákból baromi nehéz
Nem tudom,hogy nincs meg az a minimalis caloria mennyiseg.
Nekem a legtobb etkezesem 400-500 caloria korul van es nem eszem extra adagokat.
Ha fogyni akarsz akkor a tejtermekeket (mint a sajtot engedd el).
Nem tudom mit jelent pontosan a magas CH. A te esetedben en biztos nem ennek 180 grammtol tobbet egy nap. Azt meg eleg egyszeru bevinni zabkasa+rizs+teljes kiorlesu kenyer vagy tortillaval.
#5: igen az én egy étkezésem is ahogymondtam 4-500kcal, de hakiszámolod hogy 3x eszem, 2x nagy adagot, este kisebbet, akkor láthatod hogy így 1200-1300kcal lesz a nal végére. Pl 500+500+300=1300
Hát így nincs meg. És ha 600kcalt eszem ebédre, akkor vagy 6 óráig nem leszek éhes, ígymegint csúsznak a dolgok. Szóval sehogy se jön ki valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!