Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ma 1100 kcalt ettem 600...

Ma 1100 kcalt ettem 600 helyett hízni fogok?

Figyelt kérdés
Január óta 600 kcalt eszek szigorúan, talán 2x csináltam csaló napot! Ma megettem 1100 kcalt (2 feherje por, kézműves hambi, pici pizza(45g) és egykis haribo) ugye nem jön fel rám a mai nap miatt 2 kiló???? Rettegek mert eddig csaló nap után kihanytam most nem volt rá alkalmam 😪

2021. ápr. 18. 20:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
97%
Így van, itt mindenki hülye, csak a kérdező helikopter
2021. ápr. 18. 22:29
 22/29 anonim ***** válasza:
89%

Hát jó, látom hogy az értelmes emberi szó itt nem használ a kedves kérdezőnél, úgyhogy mondok olyat, amit hallani akar.

Igen, hízni fogsz a mai naptól, nem is keveset. Rengeteget ettél ma, gusztustalan vagy.

2021. ápr. 18. 22:30
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
troll
2021. ápr. 18. 22:33
 24/29 anonim ***** válasza:
81%
Azt ugye tudod hogy csak egy tábla csoki 600 kalória?
2021. ápr. 18. 22:34
 25/29 anonim ***** válasza:
95%

Ha ennyire uninteligens vagy minek irsz ki kérdést? Nincs semmi bajod? Örülj neki, x honapon/even belul nyugi jelentkezni fognak a bél/gyomor/emesztorendszeri problémáid ha sokaig csinalod. Aztan jarkalhatsz orvoshoz.

Amugy megsugom: bőven 1000-1200 kaloriaval is fogynal. Es az meg a jobb helyzet mint a 600 kcal...

Masik: majdnem 5 hónap alatt 22 kilo vagy mennyi eleg keves. Ezt simán sporttal is letudtad volna dolgozni, és ugy formás is lennél. Azt hiszed mert lefogysz lesz segged meg izmod? Amit jelenleg a 600 kcaloddal ersz el az az hogy 0 izomzat fog maradni mert nem a zsír tunik most el rólad elsősorban. Nezz a tükörbe, vékonyabb vagy de nem feszes a bőröd, hanem lottyedt és zsiros. Tudom mert enis kb ugyanigy fogytam 14 kilot, csak én stressz miatt akaratom ellenére (megjegyzem másfél honap alatt szóval lehet meg 600 kaloria se volt egy nap). Azota probalom visszanoveszteni az izomzatot.

Remelem anyadek azért észreveszik milyen idiota vagy.

2021. ápr. 18. 22:38
 26/29 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként kár fehérjeport venned, nálad az semmit nem használ, inkább azt a pénzt amit arra költenél rakd félre a temetésedre, ha kicsit nagyobb szerencséd van akkor csak a rehabra.
2021. ápr. 18. 23:05
 27/29 anonim ***** válasza:
82%
Meg fogsz halni, ha tényleg ennyit eszel.
2021. ápr. 19. 00:07
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne egyél, és anorexiás vagy, bulimiás, de hülyéskedj csak, persze.

Majd fogsz te sírni, mikor enned kell és az pokoli fájdalmakkal fog járni. ;) (tapasztalat)

700 kcal pedig ÉHEZÉS! Belehalni nem fogsz, az igaz, de jó erőtlen leszel, plusz a szerveidet fogja felzabálni a szervezeted, hogy energiához jusson (szív, gyomor, belek, agy)

2021. ápr. 19. 14:56
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Félév? Viccelsz, az lószr... Félév alatt nekem sem volt semmi bajom ;)

De nem fogsz megállni félévnél, majd térjünk vissza erre 2-3 év múlva. Tedd tönkre magad nyugodtan, ennek a vége úgyis csak az leeht, hogy normálisan eszel ismét, 2000 kalóriákat - vagy beledöglesz az ED-be.

2021. ápr. 19. 14:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!