Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ma 1100 kcalt ettem 600...

Ma 1100 kcalt ettem 600 helyett hízni fogok?

Figyelt kérdés
Január óta 600 kcalt eszek szigorúan, talán 2x csináltam csaló napot! Ma megettem 1100 kcalt (2 feherje por, kézműves hambi, pici pizza(45g) és egykis haribo) ugye nem jön fel rám a mai nap miatt 2 kiló???? Rettegek mert eddig csaló nap után kihanytam most nem volt rá alkalmam 😪

2021. ápr. 18. 20:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem fogsz hízni egy nap miatt, nyugi. Amúgy valamit rosszul csinálsz, én ugyanolyan magas vagyok mint te és 1200 kalória mellett tudtam fogyni 20 kg-t, nem kellett sanyargatnom magam.
2021. ápr. 18. 21:08
 12/29 anonim ***** válasza:
96%

Ebből még nagyon komoly gondjaid lesznek...

Lehet nem érzel éhséget, de a szervezeted és a tested igen.

Amúgy kérdésedre válaszolva, nem fogsz hízni, annál többet kéne ennek eleve.

2021. ápr. 18. 21:16
 13/29 A kérdező kommentje:
De attól félek erre ált rá a szervezetem és az anyagcserém... Nem merek enni sem.. Nem akarok újra tehén lenni..a mai nap után rosszul is érzem magam testileg és lelkileg is 😬
2021. ápr. 18. 21:26
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

ehen fogsz halni, de legalabbis korhazban fogsz kikotni a 600 kaloriaddal, es amikor majd medugjak a torkodon a cukros tejszint, hogy valahogy felhizaljanak egeszseges testsulyra, megnezheted magad.

menj el pszichologushoz, dietetikushoz, kezdj el sportolni, hidd el tobbet er hosszu tavon mint az ehezes, arrol nem is beszelve, hogy amint felmesz 600 kcalrol tobbre, rogton elkezdesz hizni, mert tulelo uzemmodban a szervezet mindent raktaroz amit tud

2021. ápr. 18. 21:28
 15/29 anonim ***** válasza:
91%

Bocsi, de gyógyuló anorexiásként szörnyű ilyeneket olvasni...:(

Lehet, hogy holnap többet fog mutatni a mérleg, de ne koplalj (ennél is jobban) utána, mert akkor nagyon éhes leszel.

Egészségesen is lehet fogyni. Amúgy hány éves vagy?

Edzel valamit?

Gondolj bele, hogy tegyük fel, 1200 a kalória kereted. Megehetsz nyugodtan 1800-at, este kimész egy órát futni és le is égett az a 600.

Illetve, ha sportolsz, akkor a tested még alvás közben is több zsírt éget. Ha csak kevés kalórián élsz, akkor csak éhezés lesz a vége.

Én tudom mit beszélek, hiszen megjártam a poklokat a 6-800 kalóriám után.

Kérlek ne vedd bántásnak, de ez nem jó így. Tudom, nagyon zavar, hogy nem vagy csontvékony, de értsd meg, hogy ez a kalória mennyiség nem elég neked, mivel nem 80-100 cm magas kiscsoportos vagy.

2021. ápr. 18. 21:47
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Evészavarod van. Napi 800 kcal alatt leállhat a szíved. Amint kicsit is többet eszel, el fogsz hízni, mint egy bálna, mert lecsökkent az alapanyagcseréd a koplalástól.
2021. ápr. 18. 21:59
 17/29 A kérdező kommentje:
16-os ebben tévedsz.. Ha fokozatosan állok majd vissza ez nem így lessz 😉 érdekes lassan fél éve csinálom és semmi bajom nincs... Érdekes 🤷‍♀️
2021. ápr. 18. 22:15
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de itt próbálnak neked segíteni de látom reménytelen...
2021. ápr. 18. 22:22
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, semmi bajod sincs, de rettegsz, mert nem tudsz azonnal kihányni egy hamburgert. Érdekes...
2021. ápr. 18. 22:23
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, minden hülye azt hiszi hogy ő jobban tudja, egész addig amíg végül beüt a krach.

Nem bántásból, de beteges amit csinálsz, és az nem is kérdés hogy csak ártasz vele magadnak. Csak az a kérdés, hogy mikor jelennek meg a tünetek.

2021. ápr. 18. 22:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!