Hülye kérdés,de mióta számolom a kalóriákat,nagyon sokszor van hasmenésem,ez normális?
Figyelt kérdés
Nem lesz baj,a hasmenésből?Vagy megszokja a szervezetem ezt a fajta étkezést?Köszönöm2021. ápr. 9. 10:34
1/7 anonim válasza:
Más dolgokat eszel, mint elötte? Lehet hasmenésed a túl sok rosttól, túl sok gyümölcsbtől, sokkal több folyadék fogyasztástól vagy csak szimplán attól, hogy mást eszel mint amit eddig megszoktál. Azért ha nem múlik el beszélj egy orvossal.
2/7 anonim válasza:
A kalóriaszámolástól NEM LEHET hasmenést kapni, vagy nagyon más ételeket eszel, vagy valami fertözésed van, aminek semmi köze ehhez
3/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam,hogy a kalóriaszámolástól vab,hol olvastál ilyet?
Azt írtam,hogy mióta számolom a kalóriákat...
2021. ápr. 9. 11:57
4/7 anonim válasza:
De miért releváns, hogy számolod a kalóriákat? Ha te is tudod, hogy nem attól van. Nem lett volna több értelme leírni, hogy hogyan változott az étrended?
5/7 anonim válasza:
Próbáld meg stresszmentesen számolni a kalóriát.
6/7 anonim válasza:
Tényleg hülye kérdés.
A kérdés az, miket eszel?
7/7 A kérdező kommentje:
Reggelire pirítóst sonkával,plusz kávé,ebédre ugyanazt,mint eddig,amit főzök,nem mindíg diétás, vacsorára pedig túró gyümölccsel.Plusz víz,néha almalé,vagy narancslé.
2021. ápr. 9. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!