Napközben elfelejtek enni, éhes se vagyok. Nap végén eszek 1x aztán napi 600-900kcalt eszem. Ez tuti nem normális. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 23:26
1/13 anonim válasza:
Nézd az időt! Egyél minden nap ugyan abban az időpontban. Telefonodon állíthatsz be jelzést is. Fontos, hogy egy nap többször egyél.
3/13 anonim válasza:
Egész biztos, hogy többet eszel 600-900 kalóriánál, különben a koplalástól már rég elviselhetetlen tüneteid lennének. Fokozatosan építs be újabb étkezéseket, először egyél csak reggel és este, utána ja ezt már megszoktad, próbáld meg az ebedet is beiktatni.
4/13 anonim válasza:
De jó nektek. Ha nem eszek 2,5 óránként már úgy jelez a gyomrom hogy 2 irodával arrébb is hallani.
5/13 anonim válasza:
Mennyi lenne a kalóriaszükségleted?
7/13 anonim válasza:
A kettes vagyok
Én 10 éve próbálok ezen változtatni nem megy nem birok enni ha nem érzem hogy éhes vagyok reggel ha eszem 9kor este 9-10óra fele éhezem meg újra így lefekvés előtt eszem még
9/13 A kérdező kommentje:
1500kcalt ír kcalszükségletként
2020. dec. 1. 11:15
10/13 anonim válasza:
Akkor vagy nagyon rosszul kéne lenned, vagy testi tünetednek lenni mér a koplalástól, vagy tényleg valójában többet eszel, és valamit nem számolsz bele. Pl. reggeli cappuccinót nem a valós értékén számolod, esetleg ettél egy pogácsát, csak elfelejtetted... ezekből összejönnek a hiányzó kalóriák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!