Mennyi kalóriát kellene bevinnem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Esetleg van itt személyi edző vagy aki ért ehhez? Mennyi kalóriát kellene bevinnem egy nap, hogy fogyni tudjak? 153cm vagyok és 76kg 65re szeretnék fogyni. Tudom ez több hónap, de mennyire lőjjem be körülbelül? Néztem az interneten számlálókat, de mindegyik mást írt2021. márc. 28. 22:04
1/7 anonim válasza:
Annyi energiát kell bevinni, amennyit a szervezeted igényel. Ezt a tested mondja meg , nem egy konkrét szám.
4/7 anonim válasza:
Nagyon "jópofák" ezek a kérdések.
Nem mindegy, hogy férfi vagy nő vagy (az izomtömeg miatt). Egésznap hajtod a biciklit vagy egy irodában ücsörögsz, sportolsz-e, mit és mennyit, gyalog jársz vagy gépesítve, emeletre felszaladsz vagy mindig lift, stb. Millió apróságtól függ.
5/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és nem sportolok semmit, nemis dolgozom. Gyerekeimmel vagyok itthon. Ezért nemis írtam semmit a kérdéshez mivel nem végzek semmi féle különösebb mozgást.
2021. márc. 29. 06:34
6/7 anonim válasza:
Nekem pl nincs gyerekem, de gondolom ha már nem fekvő, mászó korúak, kell szaladni utánuk+ emelgeted, öltözteted őket stb. Ott a házimunka, ha esetleg a kisebbet még szoptatod, az is energiát emészt fel. Ezek is számítanak.
7/7 anonim válasza:
Ahogy a hatoska is írja, két gyerekkel kb kipurcan az ember estére, soha olyan izmos nem volt a karom mint gyed alatt :) és soha annyit nem sétáltam mint örökmozgó gyerekkel.
Más kérdés, hogy a maradékok, a napi főzés miatt többet is ettem mint kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!