Mekkora deficittel érdemes kezdenem?
A BMR értékem 1500 kcal, ülő munkát végzek, home officeban, így egy nap kb 1900 kcalt égetek el (ezek kalkulátorok általi számítások). Terveim szerint heti 3-4-szer fogok fél-1 órát mozogni, amennyit bírok, ezidáig nem mozogtam különösebben.
Pár napja írom össze, hogy mit eszek, 2000-3000 között mozog a bevitelem, attól függ, mennyire stresszes időszak van. Nagyjából emellett tudtam tartani a súlyom, néha feljött 1-2 kiló, néha ugyanennyi lement (pl amikor sétáltam a munkahelyemre, tömegközlekedés helyett)
Fogyni szeretnék.
Mennyivel érdemes csökkentenem a kalória bevitelemet, hogy ne éhezzek? Ahogy írtam, ülő munkám van, de szellemi tevékenységet végzek, próbáltam már alacsony szénhidrátos diétát, nem bírtam koncentrálni. Voltam 1200 kalóriás diétán tavaly, azt sem bírtam tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!