Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akik sportoltok, diêtáztok,...

Akik sportoltok, diêtáztok, néha megengedtek magatoknak egy kevés tésztát ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 16:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Meg, kb 70-80 grammot/ adag
2021. márc. 22. 16:55
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Persze, hogy meg. Olyat nem tehetsz, hogy valamilyen ételt, amit korábban ettél egyszer csak 100%ban kizárod az életedből. Ehetsz, csak ne túl sűrűn és ne nagy mennyiséget.
2021. márc. 22. 17:06
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Néha igen. Sajnos nekem a tészta nagy szenvedés, imádom a tésztát, mindig is imádtam mindent, ami tésztával kapcsolatos étel. Régen akkora adagokat megettem, csak így utólag jöttem rá, hogy egy tál tészta (pl sajtos tészta) milyen rohadt sok kalóriát tartalmaz, és hogy én abból több tányérnyit is megettem egy nap régen. Szóval most már ritkán eszek, meg ha eszek is, keveset, de őszintén, nem hiszem, hogy képes lennék örökké lemondani a tésztáról, mert imádom.
2021. márc. 22. 17:14
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Tk tésztát szoktam enni viszonylag gyakran, abszolút belefér az étrendembe.
2021. márc. 22. 17:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) apa csinált egy nagy Lábod káposztás tésztát jó sok borssal. Három kanállal ettem belőle. Már fogytam öt kilót. Nem akarom elrontani. Ezenkívül zöldbab levest főzött, abból is ettem
2021. márc. 22. 18:28
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Semmi bajod nem lesz tőle, akkor se lett volna ha egy tányérral megeszed. Holnaptól folytasd az étkezést úgy mint eddig :)
2021. márc. 22. 18:35
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Három kanállal??? Gratulálok. :/
2021. márc. 22. 19:09
 8/16 anonim ***** válasza:
25%
Persze. Havi 2x szoktam lowcarb tésztát enni. 50g/ adag. A Fogyás egyáltalán nem bizonyos ételekről/ termékekről való teljes lemondásról/ tiltásáról szól. Csak a tudatosabb táplálkozásról. Érdemes tudni, hogy mit miért eszel, és melyik , milyen minőségű tápanyag hogyan hat a szervezetedre.
2021. márc. 22. 20:41
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Persze. Nálunk most pont tésztás étel van. Nem gyakori, de nem fogom magam rosszul érezni, mert pár havonta van néhány ilyen nap. Maximum egy fokkal többet aktívkodok ezeken a napokon, és kész. De néha még az sem. Ha egyébként nem ebből áll a mindennapi étrended, nem tilos.
2021. márc. 23. 08:12
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Mindent lehet enni, a mennyiség (kalóriatartalom) a lényeg.
2021. márc. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!