Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek mi a kedvenc nasitok,...

Nektek mi a kedvenc nasitok, amit megengedtettek diéta alatt is? (gyümölcsön kívül)

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 11:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
Diéta alatt semmi, annyit ki lehet bírni. De mindegyik után 1 kicsit engedek. Nekem a lidl-ben kaphato csokidarabos kex.
2018. jan. 24. 11:23
 2/16 anonim ***** válasza:

Amikor kalóriákat számoltam, minden nap megengedtem magamnak max. 100 kal édességet: pár szelet csokit, csokis kekszet, valami "luxus" csokit vagy ilyesmit.

Most a kalóriák mellett elsősorban a szénhidrátot számolom, és aszerint engedek meg magamnak valamit, hogy mi fér bele a keretbe, általában 2-10g CH-t, ugyanolyanokat, mint régen.

2018. jan. 24. 11:37
 3/16 anonim ***** válasza:
Zero bar, esetleg valamilyen protein gustos bögrés süti
2018. jan. 24. 11:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Csokis puding. 😊
2018. jan. 24. 11:47
 5/16 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy megeszek bármit. Heti kalóriakorlát van édességekre 500kcal. Sokszor így sincs kihasználva :D
2018. jan. 24. 11:50
 6/16 anonim ***** válasza:

Nekem bármi belefér a diétámba.

Egy-egy szelet csoki, vagy egy-egy süti.

Nagyon szeretem a Balaton szeletet meg a házi készítésű süteményeket.

2018. jan. 24. 11:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy szelet csoki vagy egy túrórudi mindig belefér.

Mikor elkezdtem kalóriát számolgatni, akkor nagyon igyekeztem ha nem is diétás, de egészségesebb kaját keresni. De az átlag müzliszelet mondjuk több kalória, mint egy túrórudi... Nekem ez baromi nagy kiábrándulás volt, úgyhogy azóta csak arra figyelek, hogy ~100 kalóriánál ne nagyon legyen több a nasi.

(Ugyanilyen kiábrándulás volt a fitt túrórudi. Nincs akkora különbség kalóriában, azt is bepótolja a méretkülönbség...)

2018. jan. 24. 12:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Palacsinta, kókuszgolyó, mogyoróvaj, mézes dió.
2018. jan. 24. 12:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Pillecukorból egész sokat meg lehet úgy enni, hogy ne legyen túl sok a kalória. 100 g-nak ugyan kb. 300 feletti a kcal tartalma, de azért pillecukor, mert egy szem kb. 3-4 g lehet, szóval nem sok. Ebéd után sokszor eszem pár szemet desszert gyanánt.

Azon kívül otthon még light vanília jégkrémet szoktam enni, vagy azokat a kis magas kakaótartalmú csokikat, amik 6 grammonként vannak egyenként becsomagolva. Ez utóbbiból is meg szoktam engedni magamnak 1-2 darabot.

Ha meg belefér a napi zsír bevitel keretbe, de még nincs meg a fehérje, akkor hántolt sózott tökmagot szoktam enni, de nem eszek meg egy zacskóval.

2018. jan. 24. 12:43
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

Uborkaszeletek, szárzeller falatnyi darabokra vágva, só, bors, valami zöldfűszer, citromlé.

Kaszinótojás-szerűség: főtt tojás sárgáját kiveszem, összetöröm, bekeverem só, bors,paprika, mustár, pici tejföl és visszatöltöm a fehérjébe, megszórom petrezselyemmel.

2018. jan. 24. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!