Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek mi a kedvenc nasitok,...

Nektek mi a kedvenc nasitok, amit megengedtettek diéta alatt is? (gyümölcsön kívül)

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Pörkölt földimogyoró kókuszzsírral keverve, tojásos krémek, krémes piskóta, néha csokis banán. Az utóbbit kivéve nincs limit, csak férjek bele jól a napba.

Általában 200-600 kcal édesség elég, de ma már nem eszem ilyesmit mindennap, régi szokás, amit le akarok vetni. A mogyorót igyekszem 5 dkg alatt tartani, speckó tervezés nélkül nem fér több és annyit nem ér.

Szénhidrátszegény diétán vagyok, ha változó szénhidrátbevitellel is, ezért ez a hozzáállás.

De mondok cukrosabbat:

Mazsola és dió fele/fele arányban, külön megdarálva és összekeverve. Remek nyersbonbon. Tömény, de pont emiatt nagyon kevés is elég belőle s engem laktat is az ilyen kombó.

Mint sokaknak, nekem is megfelel egy parányi étcsoki is.

Ha nem apró a mennyiség, természetesen gondosan kell tervezni, különben kedves édességekkel könnyen el lehet szállni. Igen fontos, hogy laktató legyen.

2018. jan. 24. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Ó, a zöldségeket kifeledtem :)

Tegnap éjjel pl. ecetes cékla volt a nasi, 25 dkg. Ahhoz képest, hogy a cékla mennyire pokolian cukros (nem győzöm sózni és ecetezni, bezzeg ha sütibe akarom sütni, nem elég édesítésnek :(), nem sok kalória. Ha valami jobban vonz, mint a csoki, azok a savanyúságok :)

De a grillszószos paradicsompürébe mártott nyers zöldségek is jók.

Vagy csak maga a nyers zöldség, natúron. Abból rengeteg fér s még szénhidrát is alig jön, nemhogy kalória. Előnyös, ha valaki szereti.

2018. jan. 24. 13:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Eszek mindent, csak több zöldséget és naponta mozgok legalább egy órácskát.
2018. jan. 24. 13:54
 14/16 anonim válasza:

Nagyából bármit amit megkívánok, bár nem nagyon szoktam nassolni. Én a kalóriákat számolom, arra vigyázok hogy ne lépjem túl a tervezett bevitelt a nasival sem.

A kérdésre válaszolva: a kedvencem a csíramélá.

2018. jan. 24. 14:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Nasi nekem ilyenkor: joghurt, dió, szotyi tökmag

Nagyon ritkán csinálok olyan sült krumplit amit ki lehet a sütőbe sütni, nem kell hozza olaj.

Nyilván magába olajos ez a krumpli azer sül ki a sütőbe de szerintem kevésbé olajos mint a másik..es mivel imádom, ezer eszek néha ilyet is:)

2018. jan. 24. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Joghurtok, túró rudi.
2018. jan. 24. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!