Mi a kedvenc saláta receptetek? Mivel szoktátok ízesíteni hogy finom legyen?
Nem "kedvenc" recept kell, hanem sokféle, különben unalmas lesz a legjobb saláta is egy idö múlva.
Ízesíteni meg szintén sokféleképpen lehet (és ajánlott), rengeteg zöldfüszer meg dresszing van. Az olajtó/majonéztöl sem kell félni, ha nem soakt teszel a salátára, akkor csak elönyös, mert a vitaminok jobban felszívódnak belöle.
lustaságból inkább veszem a tíz dekás saláta mix-et, arra ráöntöm a kefír-kapros salátapor keveréket, aztán ezt csipegetem.
a belga csokitól nincs finomabb. így értékeld a salátát.
Egyetlen saláta van, amit hajlandó vagyok megenni az uborkasalátán kívül. Kb. évente kétszer eszem.
Egy jégsaláta, uborka, paradicsom, opcionálisan egyéb zöldségek, alma, sajtkockák (érlelt keménysajt), tárkonyos ecet (esetleg minimális víz is), majd sok-sok még friss, meleg sült hagyma és ha lehet, sült cukkini is.
Az év többi napján nyers zöldséget eszem csak úgy simán, gyors, egyszerű meg minden.
En ezt a salatat szinte mindennap eszem mert szerintem nagyon finom es laktato csak vagd ossze a hozzavalokat es kesz en apro kockakra szoktam vagni mert ugy konnyebb enni es minden falatba jut egy kicsi mindenbol. Hozzavalok:
Avokado
Uborka
Paprika
Paradicsom
Olajbogyo
Grillezett csirke
Piritott fenyomag
Csicseriborso
Vlmilyen sajt
So
Bors
Cayenne bora ha szereted a csiposet
En nem rakok ra semmilyen ontetet szerintem felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!