55-56 kg-ról 2 hónap alatt legalább 45 kg-ra letudok fogyni tartósan?
Figyelt kérdés
stresszevés miatt feljött pár kiló és iszonyatosan zavar sőt még a nadrágjaim is kicsit lettek. úgyhogy változtatni szeretnék! ha odafigyelek a kalóriákra és heti 3-4x edzek (3 súlyzós és 1 cardio) eltudom érni a 10 kg fogyást vagy teljesen lehetetlen?
egyébként 156 cm magas vagyok és lány :)
2021. márc. 19. 21:51
11/18 anonim válasza:
Le lehet persze. Szigoru etrenddel meg edzessel. Jojo az csak akkor van ha utana elkezdesz megint punnyadni meg szarul kajalni. Ha utana sportolsz tovabb es szintentartasz etrenddel akkor nem hizol vissza. Foleg h eddig is 45 voltal
12/18 anonim válasza:
Miért 2 hónap alatt?
Szerintem ha nem lenne idő korlát és mondjuk úgy ennél mint stressz evés előtt elkezdenél mozogni pluszban szépen lemenne és nem is kéne rágörcsölni. Persze lehet életmódot váltani számolni a kaloriákat stb de ésszel és nem úgy hogy 1000 kcal éhezel (kb ennyivel menne le 2 ho alatt) hanem amit egész életedben szivesen csinálnál. Tehát egy sima koplalásmentes egészséges életmód kellene nem 2 hó alatt 10 kg..
13/18 anonim válasza:
Eddzél, de ne a fogyás legyen a cél!
14/18 anonim válasza:
Lol jol le0aztak 😀 miert ne lehetne? En 2 het alatt fogytam 6 kgot versenyfelkeszulesnel napi 6 kajaval. Na mind1 akkor maradjatok dagik
15/18 anonim válasza:
Gyanítom te rendszeresen tartasz egy tudatos életmódot ami akkor is elég peckes ha épp nem versenyre készülsz. Legalábbis ha már versenysportolsz akkor jobb esetben többet komálsz hozzá mint kedves kérdezőnk.. de ő nem gyúrós,nem versenyző így halvány lila gőze nincs hogyan lehetne egészségesen étkezni és megfelelően edzeni úgy hogy az ne legyen vagy felesleges vagy káros és nem is most fogja megtanulni pik pak. Csak egy apró észrevétel hogy kicsit más egy versenyre odatenni magad két hétig, ill. tartós eredményt elérni de ezt biztos tudod. Én nem kérdőjelezem meg hogy nem lehet lefogyni biztos le lehet. Barátomból kiindulva viszont nem érdemes mert hirtelen fogyott csupa repedés lett a bőre plusz a fele vissza jött de ha ez kell..
16/18 anonim válasza:
Jaj sry azthittem a testepites kategoriaba vagyok. Igen igy jogos. Am 3 honapos a felkeszules csak az elso 2 hetbe ment le 6 mikor elengedtem a cukrot teljesen meg a fuszeres kajakat meg sok mast. Akkor ugye a vizet nincs mi megtartsa kb es hirtelen tobb megy le utana nyilvan belassul a fogyas de ugyis tudom azert egesz gyorsan 2 honap alatt kesz lett a versenyforma. De az elso naptol kezdve tokeletesen kiszamolt szemelyre szabott etrenddel. Heti 5-6 sulyzos edzessel meg 3-4 kardioval. (Gondoltam akk mar leirom hogy csinaljuk 🤷♂️)
17/18 anonim válasza:
Én sosem értettem miért kell heti fél kg-t meg 30 dekákat fogyni. Egyáltalán nem motiváló. Miért lenne egészségtelen 8 hét alatt ledobni 10 kilót? Teljesen korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!