175 cm és 54 kg szerintetek már megfelelő?
Azért had védjem meg picit a kérdezőt. Van hasonló paraméterekkel rendelkező edzőtársam, 170+ cm, 5x kg. Messze nem mondanám izomtalannak. Nagyon szép, feszes combjai vannak, kerek feneke, és kockás hasa. Nyilván nem izompacsirta, de simán guggol 100 kg körüli súllyal, tolja az ironx-et, és hasonlók. Nem vagyunk egyformák.
Az biztos kérdező, hogy fogynod nem kell tovább. Ha valamin változtatni akarsz, akkor inkább sportolj többet magasabb kalória mellett. Az 1300 kcal szinten tartáshoz NAGYON kevés. Fokozatosan egyél többet, mozogj rendszeresen, és ne ess soha kétségbe pár kiló plusztól.
Nekem kevésnek tűnik. Bár nyilván nem látom, hogy oszlik el a súly Rajtad, abból indulok ki, hogy én 172 cm vagyok és 58 kiló és inkább soványnak látom magam, pedig van némi izom is rajtam.
A napi 1300 kcal kb egy 12 éves gyereknek való adag, Neked több kell mozgá nélkül is. Kivéve, ha 12 éves gyerek vagy :)
Én az olajos magvakat és meg magvajakat ajánlom, elég magas a kalóriatartalmuk, ehhez-ahhoz fogyasztva szépen szolidan megdobják a kalóriabevitelt (banánnal, almával, zabkásába, kenyérre, öntetnek megcsinálva salátára stb)
#29 Oké. Lényegen nem változtat.
(Az meg hogy ki mennyit eszik nem kalóriaszükséglet kérdése. Kérdezőnek is többre lenne szüksége, mégse eszik annyit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!